Arama sonuçlarınız

1. levento

Pajero Alıcam Ama Bilgi Alabilmek Için Yazıyorum....

Merhaba, temiz bir pajero ve uygun lastiklerle çok keyif alırsınız.... Pajerolar saglam araçlardır kolay kolay yolda bırakmaz yeterki bakımlı olsun (her araç için geçerli aslında bakımlılık)... nasıl bir pajero bakıyorsunuz ?

2. levento

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

takip...
  3. levento

1993 pajero Ön tekerleklerdeki LOCK yardım

Ynt: 1993 pajero Ön tekerleklerdeki LOCK yardım Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Tekerlerdeki kilitler Porya kilididir. FREE konumda iken sadece aracınız sadece iki çeker olur (4 çekere taksanız bile ön tekere aktarım olmaz) LOCK konumuna aldığınızda ön tekerlere güç aktarılır (arazi vitesine...

4. levento

DCM 83

Ynt: DCM 83 merhaba yazın sık sık oralardayız görüsmek dileğiyle..
  5. levento

bi araç bulamadım arkadaş

Ynt: bi araç bulamadım arkadaş bir 2800 pajero kestirdim gözüme :)) ama benim hatunda satmama izin vermiyor..ben baska arabaya binmem diyor..vaz gecicez galiba..

6. levento

bi araç bulamadım arkadaş

Ynt: bi araç bulamadım arkadaş Merhaba Satmayı düşündüğüm 1988 kısa şase dizel pajerom var, ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim. motor sıfır, şanzıman bakımları yapıldı, arazi zinciri yenilendi, devirdaim yenilendi, hortumlar kayışlar yenilendi sinyal kolları yenilendi baskı balata...

7. levento

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Arkadaşlar, özellikle offroadla ilgili tüm konularda bu siteden bilgi alıyorum, benim gibi bir çok arkadaşında aynı durumda, ve buradaki bilgiler referans oluyor bizler için, şayet yüksek abartı bir fiyat varsa tabiki yazılmalı söylenmeli, bizlerde öğrenmeliyiz. bu...
  8. levento

ayvalık- cunda kamp yeri

Ynt: ayvalık- cunda kamp yeri Bildigim kadarıyla ücretsiz kamp alanı diye bi şey yok.... ama sessiz sakin bir yer arıyorsanız (aracınız varsa) adanın arkalarına doğru maden adasının o bölge uygun .... Ortunç bölgesi muhteşem ama ücretli kamp alanı var. Yine maden adasına giderken yol kenarında...
  9. levento

34 DCM 83 DOLANDIRILDIM mı?

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 senedir siteye üyeyim, yine tesadüfen bu site üyesi ve bir cogunuzun tanıdığı Sevtap Hanımdan pajero satın aldım namı diger dicimon, cok severek kullandığım aracımın muayenesi geldiğinde motor üzerindeki no ile ruhsat üzerindeki nonun farklı oldugunu gördüm, belki...

10. levento

Mitsubishi pajero dodik uygulaması.

Ynt: Mitsubishi pajero dodik uygulaması. Merhaba, 1988 pajero 3k fiat öğrenebilir miyim. Teşekkürler...

11. levento

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım Merhaba 1988 2,5 TD pajerom var.... Şehirde vede arazide oldukça memnunum.... Yedek parça biraz pahalı .... temiz bir araç bulursanız sorun çıkartacagını sanmıyorum.... (istanbulda exper oto serkan bey yedek parça konusunda tüm sorunlarınızı çözebilir)... Fakat iyi bir usta...
  12. levento

Direksiyonu Titreyenler ve Rot Balans ayarı

Ynt: Direksiyonu Titreyenler ve Rot Balans ayarı Konuyla çok alakalı değil ama Bir notta ben düşeyim... Bostancıda "Bora rot balans" tı adı yanılmıyorsam..... Aracamın ayarları yapıldı... Ustaya güvenip hiç kontrol etmedim, sol tekerin bijonlarını takmamış yada sıkmamış, yolda ön tekerim...

13. levento

1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar

Ynt: 1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar Merhaba, 1988 model 3 k pajerom var ve ön dferansiyel uyarsa benim aracıma (hala mevcutsa) durumu ve ücreti hakkında bilgilendirrseniz sevinirim Teşekkürler
  14. levento

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Merhaba, 1988 3 kapı (mk1) pajero için de bulunurmu acaba?

15. levento

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Merhaba, 1988 3 kapı (mk1) pajero için de bulunurmu acaba?
  16. levento

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması zaman uygun olursa bizde katılmak isteriz....
  17. levento

Niva' nın yerini hangi dizel araç doldurabilir ?

Ynt: Niva' nın yerini hangi dizel araç doldurabilir ? 88 2.5 td pajerom var....1,5 yıldır kullanıyorum.... ilk aldığımda bazı sorunlar yaşadım.... (özellikle parçada sıkıntı yaşanıyor.. ama bulunuyor sonuçta) ama şu an çok memnunum.. hem arazi..hem cadde....gayet keyifli.... yakıt...100 km...

18. levento

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... 0 216 389 88 21 ilfer oto İlyas usta
  19. levento

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... rakam arabanın nekadar temiz olduğuyla orantılı..... onun için bir yorumda bulunamıyacağım, İsterseniz katal oto sanayide ilfer oto var (ilyas usta) mitsubishi servisi oraya bir gösterin ve danışın derim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri