Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996
öncelikle uzun zamandır takipteyim bu hafta bi 5.2 alcam ancak vergi konusunda kafam çok karışık 96-97 lerin indirimli vergileri ne kadar.
Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru
montajıda yaparlar orda nette bi kaç site var ankara yıldızsanayi yazarsanız telefonda yardımcı olurlar arkadaşım almış o ekrandan fiyat vermek doğrumu bilmem ama 50-60 tl diyor.
Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru
merhabankarada ostimde yıldız sanayi sitesinde çok sayıda var bu istediğiniz parçalar sıkı bir pazarlıkla ucuza alırsın...
Ynt: Grand Cherokee 97-98 Modeli Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum
bir araç buldum 5.2 1996 model ama aracın km si 378 000 sizce çok mu km 1000 000 gider diyorlar şanzımanı yeniymiş 13,500 fiyat yazmış sıkı pazarlık sonucu 12,900 e kadar zorla indi ne yapıyım sizce.
hocam valla bunları yazarak heycanımı daha bir arttırdınız neyse ki benim hanımın henüz ehliyeti yok :)
sağol valla bu yorumun çok hoşuma gitti elbette türküsüz araç sürmek asla olamaz..:)
Ynt: 1997 Model Zj ?..
güzel bir araca benziyo temizse kaçırma bende bu araca netten baktım ve ist gidince yakın takibe almayı düşünüyorum diri duruyo ama değişen felan baktırmak lazım...
görüşleriniz için teşekkürler ama bu aracı almakta kararlıyım daha detaylı bilgiler bekliyorum.saygılar
teşekkürler hocam ancak ben bu 5.2 lerin aşığı oldum araç çok hoşuma gidiyor şuan ford c-max var 2004 model 2. aracım olacak ama kolay kolayda bırakmam gibi.
öncelikle selamlar ankarada yaşıyorum halk müziği sanatçısıyım siteyi tesadüf gördüm ben 97-98 model 5.2 düşünüyorum bu araç hakkında (+) ve (-) bilgileri merak ediyorum ben sürekli ank ist gidiyorum aracı asvaltta kullanmayı düşünüyorum sizce renk olarak hangisini tercih ediyim ve 4*4 araçlara...