Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arkadaşlar Tekrar Selam XJ Hakkında... (Yarın Pazarlık Yapmaya Gidiyorum Yardım)
artık sezon sonuna kaldı hayaller....
carsamba gunu orman yangını gorevı ıcın ucagımı alıp canakkale ye ucucam ...
ne zamanım kaldı ne hevesım hayırlısı bakalım ............
tessekur ederım herkeze.....
gun...
Ynt: Arkadaşlar Tekrar Selam XJ Hakkında... (Yarın Pazarlık Yapmaya Gidiyorum Yardım)
işin acıkcası cok fazla camura gırmeyı dusunmuyordum....en azından sımdılık.........
karar vermıstım asfaltta kullanıcagım bı makına olucak tı hani...bı konuda gecıyordu " yeterı kadar asfalt yeterı kadar arazı " istiyordum ama husranla sonuclanan bı gunun ardından artık bu konu ıle soylenıcek...
anladım araç uzerındekılerın kac oldugunu hatırlamıyorum ama buyukler baya bı...
LUND MARKA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ - IŞIKLI
LUND MARKA DODİK KİTİ
YENİ KASA ELEKTRİKLİ VE ISITMALI DIŞ DİKİZ AYNALARI
YENİ KASA KAPI İÇ DÖŞEMELERİ VE ELEKTRİK TESİSATI
GERİ VİTES KAMERASI
ARKA PARK PARK MESAFE KONTROL
ÖN...
Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta
hastalık husranla sonuclandı bı nane yıyemedık . beklıyorum bakalım nolcak........bari bi tahoe bulaydım........
su mersındekı tek kapılı bana cok cazıp gelmeye basladı ama tek kapılıda bı garıp olmus.....adam airbag zartzurt dosemıs amma hıcbırı yok var mı m ersın tarafında kımse bakan eden...goren bılen
süper olmus yazılar .... hepsını okudum ama geberıryyorum orta kulak zortlamaası yasmaktayım......tessekur ederım
disconun içi ferah aöa ben oturuş pozisyonundan bahsettim o kadar geniş aracta koltukların yerden yukseklınden dolayı camdan duscek gıbı oturuyorsun ... ben ondan bahsettim ..jeep ....bwlkıde biraz daha kasıp tahoe sahib,nden...
way süper yol gosterıcı bır yazı olmus caglar bey ben de dun bı dısco 1 e bındım bekledıgım ferahlık bekledıgım rahat ve konforu bulamadım ...yakından bakınca benım kafam da cızdıgım dısco nun yarısı kadar kucuktu gercektekı...
işin acıkcası cok fazla offroad olayına su anda gıremıyecegım..... ayda yılda bır doga gezısı yapabılecek guclu bır makına işimi görücek ama yawas yawas kendımı hazırlamayı dusunuyorum hem maddı hem manevı...
aRacı 10 cıvarı alırsam uzerıne bı 5 felan harcaya bılırım o zaman bıraz bırseyler olur herhalde..... gercı bu offroad pıyasasıda draglarda farksız degıl dipsizkuyu gıbı bastıkca parayı basıyorsun..
dun bı dısco ıle dolastım bıraz .....guzel makına mpi motor olmasına ragmen benı tatmın edecek gıbı bır performans sergıledı.....ama hala kararsızım