Arama sonuçlarınız

1. M

Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede!

Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede! Merhaba Hocam, eline sağlık,yazdıklarınla bir kez daha zorlu bir zirve olduğunu anladım ve yaşadım.Daha başka zirve yazılarını okumak dileğiyle diyorum...

2. M

Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede! Vee ZİRVE,tebrikler arkadaşlar Her adımda yanınızdayım dedim ve bu gün bende zirve çoşkusunu yaşadım.... Dağlar zorludur,öğretcidir... Sabırsızlıkla dönüşünüzü bekliyoruz,yaşadıklarınızı dinlerken eminim bende Peaklenin çoşkusunu yeniden yaşayacağım
  3. M

Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede! Her adımda yanınızdayız,sağlıklı bir şekilde şehre dönmenizi bekliyoruz.

4. M

Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) evet ben de zirve yapılamadığını duyunca çok üzülmüştüm.... dönüşte ismail hocamdan zorlu tırmanışı dinledikten sonra artık farklı düşünüyorum... ve eski bir denizcinin dediği gibi ?....en kötü ihtimalle başarısız olsa bile, en azından büyük...
  5. M

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) merhaba ismail hocam bu yürek vuruşlarını hissedeceğiniz daha çok tırmanışlar olacak sıra Lenin de... sevgiler meserret yavaş

6. M

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007) merhaba arkadaşlar, zorlu bir faaliyetti hepinizi tebrik ediyorum, ben dağların kokusunu içinde yeni duymaya başlayan bir arkadaşım. tırmanışa gitmenizden itibaren bende sizinle o heyecanı yaşadım Demavent te yürüyen ayaklarınıza sağlık "...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri