Arama sonuçlarınız

1. urazkaspar

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Sagolun sizinde 5.9 mu?

2. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 MErhaba tekrar inanın başka aracı gözüm görmez oldu.Yakıtını dert etmeycekseniz 5.9 dan başka araç önermem .Levent bey bu nasıl bir canavardır:) Söylediğiniz tüm bakımları bu haftasonu yaptıracağım.Çünkü ay başı Bodrum a gitmemiz gerekiyor...
  3. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Tesekkur ederim bu hafta egsoz yenileyecegim.Bu arada Levent bey baslangic derken off road donanim anlaminda soylemistim.Tecrubesiz olmam aracimi tanimiyor olmam ve aracin kuvvetli olusundan dolayi siz duayenlerin onerilerine ihtiyacim...

4. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Herkese tesekkur ederim Levent Bey artik donusu yok gelicem yanina.Birkac sorum olacak yarin burdan ve detayli resimler cektim yarin ekleyecegim.Arac muayeneden kusursuz gecti.Ancak egsoz pasli denilmis orjinal egsoz nereden temin...
  5. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 İlginize çok teşekkürler,acele etmeden adim adim,aracimi taniyip modifiyenkismina gececegim.Umarim yanlis bir yol izlemem.Cok uzun zamandir 5.9 projelerini inceliyorum.Elimden geldigince yapili bir arac yapma niyetindeyim.Saygilar...

6. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Ufuk abi cok tesekkur ederim,arada basini ağrıtacağım:)) Sn. Kyenipazar çok teşekkür ederim,elbette paylaşacağim .Vaktiniz olurda paylaşırsaniz onerileriniz , çok sevinirim.Saygılar...

7. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 İlginize tesekkur ederim.İstanbuldamisiniz?Ben Suadiye'deyim.
  8. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Dogrudur bir doktordan aldim.İci disindan daha iyi durumda gercekten diri bir arac.Yarin detayli resimleri ekleyecegim.Ekspertiz icin Jeep Garage a gittim.Sitemiz uyesi Poseidon ile birlikte.Araca max2.500 tl bakim gerekiyor.Amortisorler...
  9. urazkaspar

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Merhaba benide ekleyebilirmisiniz? Uraz Kaspar 98 5.9 istanbul

10. urazkaspar

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Araç beğenilmedi galiba :)

11. urazkaspar

Herkese merhaba,1 seneye yakın zamandır forumun duayenlerini 5.9 için epey rahatsız ettim.Ancak bugün arayışlarım sonlandı ve o kadar içime sinen bir 5.9 sahibi oldum ki.Umarım herkes içine sinen araçlara biner.Aracı almadan önce sitemiz üyesi ;Poseidon ile görüşmüştüm,onun aracını almam kısmet...
  12. urazkaspar

Satılık, Servis Bakımlı 5.9

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 Merhaba araç satıldı mı acaba?Saygılar...

13. urazkaspar

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 Eğer bana özelden cep telefonunuzu yazabilirseniz yarın arayabilirim.Saygılar...
  14. urazkaspar

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um İlginiz için teşekkür ederim.Aracın fotoğrafları mevcutmudur acaba?Ben özelden mesaj atamıyorum.Arkadaşınızın araç için düşündüğü fiyat nedir?Çok teşekkür ederim.Saygılar...
  15. urazkaspar

5,9 kaç lt şanzıman yağı alıyor

Ynt: 5,9 kaç lt şanzıman yağı alıyor Merhaba sorun hallodumu acaba?Saygılar...

16. urazkaspar

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um Tarık bey bilginiz dahilinde temiz diyebileceğiniz 5.9 varmı?Teşekkür ederim...
  17. urazkaspar

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 Çamur geçekten çok yakışmış ...
  18. urazkaspar

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Her iki kişiye de hayırlı uğurlu olsun...

19. urazkaspar

Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel

Ynt: Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel Hayırlı satışlar...
  20. urazkaspar

Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.

Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz. Açıklamanız gayet mantıklı.Teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri