Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan urazkaspar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,549

urazkaspar

5.9 Arıyorum,arıyorum,arıyorum....
Yer
İstanbul
Web
bedia&
Herkese merhaba,1 seneye yakın zamandır forumun duayenlerini 5.9 için epey rahatsız ettim.Ancak bugün arayışlarım sonlandı ve o kadar içime sinen bir 5.9 sahibi oldum ki.Umarım herkes içine sinen araçlara biner.Aracı almadan önce sitemiz üyesi ;Poseidon ile görüşmüştüm,onun aracını almam kısmet olmadı kendisine bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.Aracım 144.000 KM'de Jeep Control ekspertizini gerçekleştirdi.Klima gazı ve bir iki sensör arızası dışında tam puan aldı.Siteden öğrendiğim tüm kontrolleride yaptım(Levent Bey'e çok teşekkürler.)Aracım bırakın çamuru ,üüstüne toz bile konmamış o kadar titizdi ilk sahibi.Ben elbetteki sayenizde öğrenip bol çamurlu bata çıka kullanacağım bir 5.9 yaratacağım.Şuan çok heyecanlıyım ve bunu ilk burda paylaşmak istedim.Herkese iyi geceler...

Uploaded with ImageShack.us

fotoğraf (1).JPG

Etiketler

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

hayırlı olsun galiba sahibinden com da görmüştüm aracı bir dr'undu sanırsam yanılıyorda olabilirim

standart 5.9 işte :p :smiley:

gayet güzel duruyor boyası kaportası. içide öyledir herhalde. güle güle binin. ancak foto kalitesi düşük. daha alçaktan, daha iyi bir makinayla çekilmiş fotolar isteriz.

hayırlı olsun.
özellıkle 5.9 mu aradınız?
5.2leri inceleme şansınız oldumu? olduysa uzak durun dedıgınız araclar varmı?
ekpertizi nerden çıkardın?
bende pazartesıden berı 4 araç ınceledım bugunde bakıcam.
tavsıyenızvarsa not edeyım lısteme

ARACINIZA OFFROAD AKSESUAR DÜŞÜNÜRSENİZ ARAYIN GÖRÜŞELİM İYİ BİR USTA VAR.
TEL = 0543 216 79 32

Dogrudur bir doktordan aldim.İci disindan daha iyi durumda gercekten diri bir arac.Yarin detayli resimleri ekleyecegim.Ekspertiz icin Jeep Garage a gittim.Sitemiz uyesi Poseidon ile birlikte.Araca max2.500 tl bakim gerekiyor.Amortisorler elektrikli fan kapi menteseleri degisecek.Arac cok uzun zaman yatmis.Dun depoyu doldurdum 1 gunde depodan eser kalmadi ilk gunun heyecanindan olsa gerek.Araca ufak ufak bir off road plani belirlemeye calisiyorum.Tum onerilere acigim.Ve sadece 5.9 bakiyordum 5.2 ile farklarini sitedeki duayenler versin daha bana dusmez cevabi.Saygilar...

Her hangi bir sorunuz olursa arayabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum.

Uraz ;
Araç gerçekten güzel , güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle;

hayırlı olsun aracınız , bir 5.9 cu olarak temiz görünen bir aracın , yine özenli bir kullanıcıya gitmesi güzel :smiley:

aracınızda bakım , ilave donanım vs yaptırdıkça arada bir bilgilendirici mesaj yazarsanız yarın öbür gün bakım yaptıracaklara tavsiye niteliğinde olur.

Ufuk abi cok tesekkur ederim,arada basini ağrıtacağım:smiley:) Sn. Kyenipazar çok teşekkür ederim,elbette paylaşacağim .Vaktiniz olurda paylaşırsaniz onerileriniz , çok sevinirim.Saygılar...

Aracınız güzel gözüküyor gerçekten. Modifiye kısmını merakla bekliyoruz. İyi günlerde kazasız belasız kullanın...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günlerde huzurla, mutlulukla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Off Road - modifikasyon çalışmalarınızı bekliyoruz. Güzel birşey çıkacağını umuyorum.

Sıkı takip.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR