Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9
şimdiiii
eksoz kazanından bahsediyorsanız...
aracınızda ses istiyorsanız, ford transit orta susturucuyu takturuyorsunuz...v8 e bindiğinizi hissediyorsunuz size 80 tl ye patlıyor...
lift kit ve off-road olayına gelinceee...
her yeni kullanıcıya söylediğim şeyi size de söylüyorum...basit yükseltme denen 2'' takozla aracınızı yükseltin...31'' 10,5-16 yada 245-75-16 ebatta kullanım tarzınıza uygun mt lastik takın bir sezonu bitrin...aracı tanıyın, kendinizi tanıyın, ekibinizi tanıyın, ne yapacağınızı tam olarak görün ona göre plan yapalım, düzgün ve nokta atışıyla, minimum maddi manevi hasarla, maximum haz almanın yoluna bakın... kısa net özettir...
haaa yok ben kaşınıyorum, param da var derseniz, garage bölümüne göz atın yapım aşamalar olan 4-5 araç var, şunları beğendim aynısını istiyorum deyin, onlardaki tüm malzemeleri bulalım, takın...
çok yanlış adamların eline düşüp çok para harcama ihtimalinizi unutmayın...bizde herkez her şeyi en iyi yapar, bindiğimiz araç hangisi ise o en iyi araçtır (satana kadar) gittiğimiz usta en iyi ustadır(bu kararı verecek doneye nasıl sahip o da anlaşılır bir durum değil...o kadar biliyosan ustanın dercesi hakkında yorum yapacak kadar alt yapıya sahipsen neden para harcarsın anlamam)...vs vs vs...