Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model
işte o kitler zararlı polis bey. Kolları link demirlerini uzatmadan olmuyor bu işler. 2 dingil arası mesafe kısalıyor ve yol tutmuyor araç. Dahası şaft giriş ve çıkış dereceleri saptıgından şanzımanı ve difransiyelleri bozmanız olası oluyor.
2 inç üstü sağlıklı bir kit içeriğinde , taşıyıcı kollar , helezonlar , amortisörler , yeni link demirleri , burçlar , takozlar , stoperlar bulunur.
7 inç long arm olur. ne yapacaksınız long arm kitli bir zj yi?? Türkiyede o kitin gerekli olduğu gibi bir kaya offroad u yok. masraf edersiniz boşu boşuna. Dahası arazide yanal eğime soktugunuz an takla atacak, 80 90 km hızın tehlike yaratacagı bir...
Bence yatışalım :) Yanlış bir laf ettiysem özür diliyorum tekrar. Yükseltme kitine gelince ; ne tür değişiklik istiyorsunuz?? Takozla 5 inç demiştiniz , o iş olmaz söyleyeyim başından.
Amerikada bizim ZJ fiyatları , 1000 2000 dolar :) araba çok ucuz , tabi yakıtta. Ancak giyim , emlak vs.. çok pahalı olduğundan o şekilde çıkartıyorlar. Amerikada bir çiftlik ise bizim buranın 10 katı. tıpkı arabalarında burada 10 katı olduğu gibi :)
Haklısınız belirttiğim gibi özür diledim fazla sert oldu diye :)
eski kasanın 6.1 srt8 i türkiyede 170 bin euro civarı bir fiyata satıldı. 6.4 srt8 190 bin euro. Satış listelerinde zaten hiç bir zaman olmayan bir araç. Peşin ödeme ile sipariş vererek getirtebiliyorsunuz sadece. Şu an için...
Ynt: Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz?
5.2 v8 lpgli ama gelecek olan 6.4 srt8 e tüp müp takılmaz gülerler :) acaba tam performansla giderken , ne kadar yakacak
Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :)
2012 sini aldık. 190 bin euro :) daha pahalıya geliyormuş :D
şaka bir yana ZJ benim için ap ayrı bir yerde. asla vazgeçilmez. parasına acımam kıymam.
Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :)
Başlanmadı :) yani başlandı ama boya filan olmadı srt8 aldığımdan , şu an zj yi full offroad modifikasyonu yapıp dağlara vurmam söz konusu
Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??
pek tutulmayan bir kasa olduğunu söylerler. Bunun yerine XJ yada Sahara , rubicon vs.. düşünülmeli.
Ynt: YENİ YOL KRALI
Teşekkür ederim :) İlk Amerikada çıktığı zaman gördüğümde bu benim demiştim , tabii mızmızlanmalarım sonuç verdi bu süreç içerisinde :)