Arama sonuçlarınız

1. M

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model işte o kitler zararlı polis bey. Kolları link demirlerini uzatmadan olmuyor bu işler. 2 dingil arası mesafe kısalıyor ve yol tutmuyor araç. Dahası şaft giriş ve çıkış dereceleri saptıgından şanzımanı ve difransiyelleri bozmanız olası oluyor.

2. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model 2 inç üstü sağlıklı bir kit içeriğinde , taşıyıcı kollar , helezonlar , amortisörler , yeni link demirleri , burçlar , takozlar , stoperlar bulunur.
  3. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model yok bu olmaz bu sadece takoz ve 4 amortisör. kollarında değişmesi şart

4. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI siyah tabiki
  5. M

2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? Ilıca gezimizi arkadaşlarımız batmışken terkeden Serdar beyin aracı bu sanırım...

6. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model 5 inç takozla gezersen arabanın sayısız yerinden problem çıkamasına hazırlıklı ol. Orjinal kit dışında 2 inçtan fazla yükseltmek akıl kârı değil.

7. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model 7 inç long arm olur. ne yapacaksınız long arm kitli bir zj yi?? Türkiyede o kitin gerekli olduğu gibi bir kaya offroad u yok. masraf edersiniz boşu boşuna. Dahası arazide yanal eğime soktugunuz an takla atacak, 80 90 km hızın tehlike yaratacagı bir...
  8. M

2.7 Crd Yakıt Performansı

Ben cevabı verdim. 5 inç takozla olmayacağını söyledim. Nedenlerini soracaktır onlarıda yazacağım :)
  9. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model Bence yatışalım :) Yanlış bir laf ettiysem özür diliyorum tekrar. Yükseltme kitine gelince ; ne tür değişiklik istiyorsunuz?? Takozla 5 inç demiştiniz , o iş olmaz söyleyeyim başından.

10. M

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? 2.4 benzinlinin bütçeyi çok yormayacagını düşünüyorum

11. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI 15 yıl sonra demir tampon ve yükseltme yaparım sanırım :D
  12. M

Amerikada bizim ZJ fiyatları , 1000 2000 dolar :) araba çok ucuz , tabi yakıtta. Ancak giyim , emlak vs.. çok pahalı olduğundan o şekilde çıkartıyorlar. Amerikada bir çiftlik ise bizim buranın 10 katı. tıpkı arabalarında burada 10 katı olduğu gibi :)

13. M

Haklısınız belirttiğim gibi özür diledim fazla sert oldu diye :) eski kasanın 6.1 srt8 i türkiyede 170 bin euro civarı bir fiyata satıldı. 6.4 srt8 190 bin euro. Satış listelerinde zaten hiç bir zaman olmayan bir araç. Peşin ödeme ile sipariş vererek getirtebiliyorsunuz sadece. Şu an için...
  14. M

Yakıt Tasarruf Cihazları Hk.

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları Hk. malesef hurafe
  15. M

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD ayhan bey kimse şaka yapmıyor arkadaşımız bilgi almak istiyor

16. M

Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz?

Ynt: Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz? 5.2 v8 lpgli ama gelecek olan 6.4 srt8 e tüp müp takılmaz gülerler :) acaba tam performansla giderken , ne kadar yakacak
  17. M

Restorasyonun Restorasyonu :)

Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :) 2012 sini aldık. 190 bin euro :) daha pahalıya geliyormuş :D şaka bir yana ZJ benim için ap ayrı bir yerde. asla vazgeçilmez. parasına acımam kıymam.
  18. M

Restorasyonun Restorasyonu :)

Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :) Başlanmadı :) yani başlandı ama boya filan olmadı srt8 aldığımdan , şu an zj yi full offroad modifikasyonu yapıp dağlara vurmam söz konusu

19. M

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? pek tutulmayan bir kasa olduğunu söylerler. Bunun yerine XJ yada Sahara , rubicon vs.. düşünülmeli.
  20. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI Teşekkür ederim :) İlk Amerikada çıktığı zaman gördüğümde bu benim demiştim , tabii mızmızlanmalarım sonuç verdi bu süreç içerisinde :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR