Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı
Prins servis arıza kodlarını okudu; 3. silindir ateşleme yapmamış; ateşleme bobininden olabilir dedi; bir daha yanarsa ve benzer bir sebepten olursa ateşleme bobinine baktır dedi. Ben Petrol ofisinden alıyordum; opet'e geri döndüm...
Çorum Merkez'den değil de biraz kuzeyden geçiyor yolumuz; Samsun yolu. Program netleşsin, zamanında çıkarsak bir çayınızı içeriz.
Bu arada bugün benim arıza ışığı yandı bugün yolda; TEM'de sol şeritteydim; huzurum bozuldu; sağa...
teşekkür ederim; 6 ocak'ta İstanbul-Erbaa yapacağız. Ama alet yeni, biraz oynar, gazlarız, 90-100'ü garanti edemem:) Tüm gaz alımlarımda km'yi de not ediyorum; bir ara detaylı istatistik de veririm.
Selam Arkadaşlar,
Taktırdım Prins'i. Memnunum; 3500 TL maliyet, 56 litre depo. 50-55 krş şehir içi ağır trafikte seri kullanım. Faydalı bilgileriniz ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
Ynt: 1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem
Ben en son Prins'e karar verdim, kapara verdim. Yarın (bugün) sabah gidip Maslak'ta taktırıyorum.
Selamlar,
Sonunda siz de kurtuldunuz, ben de kurtuldum. Kaparayı verdim; pazartesi takıyorlar sistemi. Maslak Prins, 3500 TL 10 taksit,56 litre simit depo.
Simit depoda sızdırmazlıkta bazı mühendisler kıllık çıkarıyorlarmış ama...
Barış teşekkürler, aynı renk ve aynı model arabalarımız var. Tank olayı konusundaki yararlı bilgilerin için saol. Durumunu çok net ve açık dile getirmişsin.
Arslan67
Senin sattığın ve benzeri farları ben e-bay'da 150-200 dolar mertebesinde gördüm alacaktım ama son anda karar değiştirdim, biraz fazla "havalı" görünüyor ve bu arabanın ağır görüntüsüne hafif kaçıyor, bu kişisel fikrim...
Merhabalar,
Cevap vermekte geciktim; Levent'in attığı fırçanın da :) etkisiyle biraz yol alıp öyle yazayım dedim. Forumlarda okuduklarıma göre bir senede lpg'yi amorti ederim gibi gözükmekte. Yine formlarda okuduğuma göre usta...
Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, ancak... Hem burada yazılanlar hem de farklı yerlerde okuduklarım kafa karışıklığını gidermekten çok daha da fazla kafamı karıştırdı. Jeep'e lpg takma konusunda iki kamp var burası ve benzeri...
Prins olacak kararım çok büyük olasılıkla.
Bu sitede başka bir başlıkta Vialle linki: ( http://www.vialle.com.tr ) var. Bilgi verebilecek birileri olursa sevinirim. Bu marka Temsa tarafından temsil ediliyor ve doğrudan likit...
Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex
"2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı" başlığı ile ayrıca konu da açtım. Buradaki benzeri form sayfalarını da okudum. Auto Show'da ipragaz-Prins standını ziyaret ettim; muhtemelen bayramdan sonra Maslak Prins bayiinde lpg dönüşümü...
Kafa karışıklığı durumum sürmekte.
Bu aracı elimde tutma durumum netleşti. Satmayacağım ve kullanacağım. Çok keyif alıyorum ve 6 yaşındaki oğlumum çok ciddi bağlılığı oluştu. En sevdiği renk mavi oldu; diğer araçları aşağılıyor...
LPG konusunu epey bir okudum Internet'te; çok düşündüm; aracımı sevdim ve kullanmaya devam etmeye karar verdim. Bilinen riskleri göze alarak lpg taktırmaya karar verdim. Prins ya da Teleflex olacak büyük ihtimalle; ama marka kadar...
Bozo isimli arkadaş arazi kabiliyeti açısından değerlendirmiş sadece; V8 sesi, sağ ayak altında homurdamaya hazır bir güç, deri kokan deri döşeme, şımartan lüks; Infinity gold hoparlör...
Bu cakalius isimli arkadaş tüm Jeep formlarına aynı mesajı copy/paste yapmış. Mahindra TR'nin pazarlama departmanında falan görevli sanırım. :-\
Ben Mahindira öneren arkadaşa Chery markayı önereceğim; hem daha ucuz, hem koltukları da değiştirmeye gerek yok, deri görünümlü; tipi RAV4 gibi; iki çeker ama olsun. Bir filmde falan duydum galiba: "Ben nerdeyim, sen nerdesin" diye...
Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler; biraz daha benzinle gezeyim, biraz daha okuyayım; aralıkta muaynesi geliyor zaten; lpg'ye girersem muayneden önce girer hepsini bir arada hallederim.