Arama sonuçlarınız

1. kambera

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Prins servis arıza kodlarını okudu; 3. silindir ateşleme yapmamış; ateşleme bobininden olabilir dedi; bir daha yanarsa ve benzer bir sebepten olursa ateşleme bobinine baktır dedi. Ben Petrol ofisinden alıyordum; opet'e geri döndüm...

2. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Çorum Merkez'den değil de biraz kuzeyden geçiyor yolumuz; Samsun yolu. Program netleşsin, zamanında çıkarsak bir çayınızı içeriz. Bu arada bugün benim arıza ışığı yandı bugün yolda; TEM'de sol şeritteydim; huzurum bozuldu; sağa...
  3. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı teşekkür ederim; 6 ocak'ta İstanbul-Erbaa yapacağız. Ama alet yeni, biraz oynar, gazlarız, 90-100'ü garanti edemem:) Tüm gaz alımlarımda km'yi de not ediyorum; bir ara detaylı istatistik de veririm.

4. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Selam Arkadaşlar, Taktırdım Prins'i. Memnunum; 3500 TL maliyet, 56 litre depo. 50-55 krş şehir içi ağır trafikte seri kullanım. Faydalı bilgileriniz ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
  5. kambera

1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem

Ynt: 1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem Ben en son Prins'e karar verdim, kapara verdim. Yarın (bugün) sabah gidip Maslak'ta taktırıyorum.

6. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Selamlar, Sonunda siz de kurtuldunuz, ben de kurtuldum. Kaparayı verdim; pazartesi takıyorlar sistemi. Maslak Prins, 3500 TL 10 taksit,56 litre simit depo. Simit depoda sızdırmazlıkta bazı mühendisler kıllık çıkarıyorlarmış ama...

7. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Barış teşekkürler, aynı renk ve aynı model arabalarımız var. Tank olayı konusundaki yararlı bilgilerin için saol. Durumunu çok net ve açık dile getirmişsin.
  8. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Arslan67 Senin sattığın ve benzeri farları ben e-bay'da 150-200 dolar mertebesinde gördüm alacaktım ama son anda karar değiştirdim, biraz fazla "havalı" görünüyor ve bu arabanın ağır görüntüsüne hafif kaçıyor, bu kişisel fikrim...
  9. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Merhabalar, Cevap vermekte geciktim; Levent'in attığı fırçanın da :) etkisiyle biraz yol alıp öyle yazayım dedim. Forumlarda okuduklarıma göre bir senede lpg'yi amorti ederim gibi gözükmekte. Yine formlarda okuduğuma göre usta...

10. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, ancak... Hem burada yazılanlar hem de farklı yerlerde okuduklarım kafa karışıklığını gidermekten çok daha da fazla kafamı karıştırdı. Jeep'e lpg takma konusunda iki kamp var burası ve benzeri...

11. kambera

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex Sayın recepotogaz, Sanıyorum siz yetkili servis değilsiniz. Yetkili olmamanız bir kayıp meydana getirir mi? Simit depo istiyorum, kaç litrelik depo takacaksınız?
  12. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Prins olacak kararım çok büyük olasılıkla. Bu sitede başka bir başlıkta Vialle linki: ( http://www.vialle.com.tr ) var. Bilgi verebilecek birileri olursa sevinirim. Bu marka Temsa tarafından temsil ediliyor ve doğrudan likit...

13. kambera

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex "2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı" başlığı ile ayrıca konu da açtım. Buradaki benzeri form sayfalarını da okudum. Auto Show'da ipragaz-Prins standını ziyaret ettim; muhtemelen bayramdan sonra Maslak Prins bayiinde lpg dönüşümü...
  14. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Kafa karışıklığı durumum sürmekte. Bu aracı elimde tutma durumum netleşti. Satmayacağım ve kullanacağım. Çok keyif alıyorum ve 6 yaşındaki oğlumum çok ciddi bağlılığı oluştu. En sevdiği renk mavi oldu; diğer araçları aşağılıyor...
  15. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı LPG konusunu epey bir okudum Internet'te; çok düşündüm; aracımı sevdim ve kullanmaya devam etmeye karar verdim. Bilinen riskleri göze alarak lpg taktırmaya karar verdim. Prins ya da Teleflex olacak büyük ihtimalle; ama marka kadar...

16. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Hangi arkadaşın?
  17. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Bozo isimli arkadaş arazi kabiliyeti açısından değerlendirmiş sadece; V8 sesi, sağ ayak altında homurdamaya hazır bir güç, deri kokan deri döşeme, şımartan lüks; Infinity gold hoparlör...
  18. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Bu cakalius isimli arkadaş tüm Jeep formlarına aynı mesajı copy/paste yapmış. Mahindra TR'nin pazarlama departmanında falan görevli sanırım. :-\

19. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Ben Mahindira öneren arkadaşa Chery markayı önereceğim; hem daha ucuz, hem koltukları da değiştirmeye gerek yok, deri görünümlü; tipi RAV4 gibi; iki çeker ama olsun. Bir filmde falan duydum galiba: "Ben nerdeyim, sen nerdesin" diye...
  20. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler; biraz daha benzinle gezeyim, biraz daha okuyayım; aralıkta muaynesi geliyor zaten; lpg'ye girersem muayneden önce girer hepsini bir arada hallederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri