LPG - BRC Prins Teleflex

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,200

prins sitem nasıl ve ne yapılmalı

• 1

Kullanılan: 2 66.7%
  • 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex

insanlar lpg sistemini takdı zaman her seyin lpg sisteminden olduna karar alıyo öyle bir olay yok sıralı sistem aracın benzin degerne göre calışır benzinde sorun fazla fark etdirmez ama lpgde 2 kat fark etdirir senin veya benim lpg sistemine hata bumamız yanlış olur dogrusu bu sencede neyse dogrusu söyle atiker 990 prins 2200 arasındaki fark neden sence

Etiketler

bayramdan sonra getireceğim aracı istanbula anlayacağız o zaman araçtan mı lpg'den mi?

markanın pahalı olması kaliteli olduğunu mu gösteriyor recep otogaz ?
yaklaşımın süper :smiley:
bir de anladığım kadarıyla yetkili servis değilsin prinsin sitesinde senin kaydına ulaşamadım.

ben 10 yıldır prins lpg sistemi takıyorum yetkilik istedim arkadaslar layik görmediler iş yerimiz 75 metre onlar için küçükmüş ben prinsciyim benim için yetkili olmam önem taşımıyor ben kit bulmakda zorlandım halde ayda 15 20 tane takıyorum şikat eden arkadaşlardan üçretsiz sorunlarını çözüyorum abi varsa prins sistemde hata ben yetkisiz oldum halde yaparım para almam biz prins sistem sayesinde adam olduk abi benim için yetkili olmuş ipragaz almış fark etmiyor :smiley: abi ism dikatla okursan ne demek istemi anlarsın (prins) kalite sözde olmaz kaliteli kaliteli adamın içinde olması lazım para olmuş olmamış önemli deyil bana kaliteli lazım

bu arada benim ism recep firmam özsoy mühendislik lpg florya 5 yol sanayi sitesi gel cayımı iç sorun neyse ben hazırım çözmeye

prins sitemin servise olmasına gerek yok çünkü bozulmaz sistemi takan mondaj hatası olmadı zaman en ufak sorun olmaz abim ben ism recep firmam özsoy mühendislik prins sistemde sorun var calışmıyor diyende varsa türkiyenin neresin olursa olsun ben gelir yaparım üçterde istemem abim markanın ism ii bak (prins ) asil kaliteli prins saten bilen arkadaslarımız taktrıyor

untitled.jpg

prins ben satmıyorum övmüyorum prins sitemden para kazanma peşinde deyilim dalgınlıma gelmiş yazarken eksik yazmışım istersen bize yazmayı okumayı ögret abim sistemi kafanısa göre anlatıyorsunuz

prins sitemin kendi supup yaglama sistemle takılmış prins sıralı sistemler 10 yıl sorun olmaz sistemi düzgün montajla takarsan motor veya arcın ekü zarar vermez sorun olmaz önemli olan kaliteli mondaj yapmak

untitled.jpg

ben bu içinde araca lpg sistemi takdım araclar subaru impreza sti 500 kw arac benzinde 1500 kuruş yakıyormuş araca çip yüklenmiş prins sıralı sistem takdım arac 600 kuruş yakıyor su an çekimde hiç sorun yok ve 25 saniyede 160 ilk kalkış yapıyor diyer aracda porsche cayenne s 4500 motor 370 kw 1200 kuruş yakıyormus şimdi test etdimizde arac 500 kuruşa düşmüş yani türkiyede bu tür araclara lpg sitemi takmaya cesaret eden bile yok binmeye korkuyorlar bırakın bu boş konuşmaları yok yetki servis su olur yok yanar çekmez sorun olur bunlar boş işler prins lpg sistemini dünya kabul etmiş ve takıyor ve ne araclara takıyorlar ben 11 yılık lpg montaj yapıyorum lpg arabaya zarar verdi yok yandı motor yandı araba yandı bunları gecelim prinsss sistem 5 bin tane takdım resimleri var vidoo kayıtları var bu kaliteyi dünya kabul etmiş bizde edelim rica ederim avrupa ülkerinde devlet takdırıyor ve takılıyor prins sistemde sorunum vardiyen varsa gelsin parasını ödeyim benim ism recep kurt özsoy mühendislik lpg mondaj sahibyim işyerim adresi ve tefon numaram internetde var arayın biz türk insanı olrak artık kalite yakayalım arkadaslar rica ederim biraz

recepotogaz' Alıntı:
prins sitemin kendi supup yaglama sistemle takılmış prins sıralı sistemler 10 yıl sorun olmaz sistemi düzgün montajla takarsan motor veya arcın ekü zarar vermez sorun olmaz önemli olan kaliteli mondaj yapmak
selam
karbüratörlü araçlarda (defender) ne tavsiye edersiniz masrafı ne olur rusat dahil
teşekkürler

"2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı" başlığı ile ayrıca konu da açtım. Buradaki benzeri form sayfalarını da okudum. Auto Show'da ipragaz-Prins standını ziyaret ettim; muhtemelen bayramdan sonra Maslak Prins bayiinde lpg dönüşümü yaptıracağım. 3250 TL fiyat verdiler; BRC'nin daha ucuz olmasını beklerdim onlar ise 3200 TL fiyat verdiler.

Ama burada gördüğüm Vialle linki ( http://www.vialle.com.tr )konusunda ayrıca bilgi verebilecek birileri olursa sevinirim. Bu marka Temsa tarafından temsil ediliyor ve doğrudan likit olarak lpg basıyor. Sanıyorum Prins de bu sistemi getirecek. Aralık sonu muayneye kadar lpg dönüşümünü yaptıracağım. Bir ay kadar vaktim var, eğer gaz yerine likit olarak silindire yakıt basma sistemi daha mantıklı ise bunu tercih edebilirim.

2700 10 taksit prins lpg sistem sizin aracın aynısına bagladım bence prins lpg sistem takarsınız daha ii olur iyi günler ii bayramlar
özsoy mühendislik lpg mondaj 0538 982 41 41 www.lpgotogaz34.com burdan takdımız araclara bakabilirsiniz

Kamber AYDIN
yaniş oldu ben sizin aracınıza prins lpg 2700 tl montaj yaparım 10 taksit sizde görüşmek isterseniz 0538 982 41 41 cep tlf www.lpgotogaz34.com sitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR