LPG - BRC Prins Teleflex

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,204

prins sitem nasıl ve ne yapılmalı

• 1

Kullanılan: 2 66.7%
  • 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex

LPG taktirmayi dusunen arkadaslar birde LPI'i dusunurlerse iyi olacak.Kalite olsun parasini dusunmuyorum derseniz inceleyin.
VIALLE .

Etiketler
pris lpg recepotoaz www.lpgotogaz34.com

pris üstüne dünyada marka yok lpg son noktası prisden sikayet olan cihazı getirsin parası ben ödeyim bir lira kesmeden

logo-prins-pic.jpg

Sayın recepotogaz,
ilk mesajınızı göndermişsiniz, forumumuza hoşgeldiniz. Bu şekilde bir reklam yerine nedenlerini yazarak bir "reklam" gönderseydiniz, hem düşünenler için hem de merak edenler için daha bilgilendirici olurdu.

Prinsi ben kullanıyorum ama sıkıntı olması halinde yaygın bir servis ağının olmaması eksisi,
bunun nedeni de sanırım piiasadaki fiyatlarından kaynaklanıyor,
Edirne'deyim ve porblem olması halinde istanbula gitmem gerekiyor maalesef

hayır abim ben ism recep ve 17 lpg markası takıyorum lpg son nokta pris sorun istemiyorsan arabanı kendini seviyorsan pris takacan ve şaşmayacan ben ingilterede seri pris takdım prisde hata olana sıfırdır ama takan usta iii bilmesi lazım

logo-prins-pic.jpg

Recep bey, sattığınız ve övdüğünüz ürünün ismi olan prins'i yazsanız pris yerine daha iyi olur. Bu forumdaki kullanıcılar bu tür ayrıntılara dikkat eder ve önem verirler. Bilginize.

Prins'i Prins yapan; parça malzeme ve üretim kalitesinin yanında, ECU (elektronik kontrol ünitesinin) kalitesi ve dünyanın en iyi enjektör markalarından biri olan Keihin marka enjektörleri kullanmasıdır.

şimdi tamam cok kaliteli marka kabul ederim ama iki gün önce benim sistem bayrak çekti ve çalışmıyor hem de switch üzerindeki hiç bir ikaz ışığı da yanmıyor, sistemden sorunum yok marka ile de hiç bir problemim yok.

Edirne'de BRC Lovato atiker lima zavolli vs vs vs hemen bütün markaların servisi varken Prins yok,

Bence bu eksilerin ağababası, ne kadar kailteli olursa olsun kaç yıldır bu ülkede bu marka ve kaç tane servisi var, eğer en iyi oldugunu iddia ediyorsan bunu her yönüyle yapmalısın, burada bir çok markanın hem bayii hem de servisini veren ciddi bir işyeri, okadar uğraşmalarına rağmen Prins'i alamıyorlar, işin komik tarafı Prins'in ikinci markası olan Lima'nın bayiiliğini ve servisini almışlar, en yakın İstanbul'a gitmem gerekiyor ve sırf bu duruma gıcık oldugum için marka değişimini ciddi ciddi düşünüyorum.

"Bence" prins sadece servis eksikliği yüzünden en kötü markadır. Markayı marka yapan hizmet kailtesidir ulaşılabilirliktir. Bunları sağlayamıyorsan boşver gitsin enjektörlerim saf altından olsa kaç yazar.

Yazdıklarım kendi aracımla ilgili olarak yaşadığım sıkıntıdan dolayı sadece kendi düşüncelerimdir. aksi yönde bir düşünce oluşmaması için karalama yapmadığımı belirtmek isterim.

tam olarak nerede oldugunuzu yazarsanız belki değerlendirebilirim
ben çalışmayan PRİNS sistemi olan bir vatandaşım

Ben montaj sırasında emme manifoldunu söktükleri için teleflex taktırdım. Başka bir farkı var mı bilmiyorum şimdilik sorunsuz çalışıyor.

ben telefilex gfı takıyorum hollanda ürünü oldu için tabi sorun yok telefiex su da var tunalı motor güvencesi yeterli prins sahibi ve servisleri sitemi bilmiyorlar

ben 5 bin tane takdım türkiye ingilterede daha sorun yaşamadım sorun olmaz aracda sorun olmadı zaman :smiley:

PIC_0024.jpg

recepotogaz' Alıntı:
ben 5 bin tane takdım türkiye ingilterede daha sorun yaşamadım sorun olmaz aracda sorun olmadı zaman :smiley:

şimdi bunu bana söylediysen tek yaptığın esinti derim arkadaşım, çöken sistem araçla ne alakası var???

arac ateşle düzenli olmadı zaman veya motor zayiflamışsa lpg sistemi araca takılır arac ateşleme vs motor saglıklı olmadı zaman nasıl randuman almanı beklersin benim günde 10 arac geliyorsa arıza test bagladımda aracda hata kodu veya buji 50 kw degeşdirmemiş araca bakan adam sorun yaşamaz buda öyle bişey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri