Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır efendim ben ipragaz baglı deyilim ben prins egitmeni olrak yurt dışından alıyorum ve daha kaliteli üretimden cıkan prins kits alıyorum ve maliyet daha ucuz benim için yetkili olsam 3200 altında takamazdım ama şimdi 2700 takıyorum yani hepsi aynı garanti aynı direk hollanda alıyorum ve aracın motor ve ya kitde garanti şartlar aynı simit tank konusunda siz tercih etdiniz sekilde takıyoruz yani 43 lt başlıyor 110 tl tank seceneklerimiz vardır neden fazla para veriyorsunuzki prinsde sorun ve arıza olmaz efendim bir sefer takarsınız
benim yetkili servis türkiyede olmama sebebim adamlar 90metre yeri begenmiyorlar cemetcı adam olmadımız için herseyden önce bilgimden fazla bilen olmalı fark etmiyor yani kendilerin takıp sökdükleri araclara ben takıp gönderiyorum prinsci olmak o kadar kolay deyil yani bu iş biz 10 yıl verdik bilen insanlar geliyor saten size iyi günler dilerim ama tercihinizi ii yapanız wep sitemizden baka bilirsiniz bize www.lpgotogaz34.com