Arama sonuçlarınız

1. A

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu lastik ebatlarım 215 65 r 16

2. A

Hız Göstergesi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 2008 model forester (yeni kasa) sahibiyim Hız göstergesi var olan hızın 8-9 km yükseğini gösteriyor. Bunun nedeni ne olabilir, kalibrasyon yapmak gerekir mi, bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. A

Yeni Foresterlardaki değişiklikler

Ynt: Yeni Foresterlardaki değişiklikler teşekkürler

4. A

2011 forester benzin tuketimi

Ynt: 2011 forester benzin tuketimi 23 bin km oldu olacak
  5. A

2011 forester benzin tuketimi

Ynt: 2011 forester benzin tuketimi Bende benzin tütetimimi aktarayım, afyon - ankara arasında 100/8,6 lt yaktım, (290 km 25 lt) biraz inanılmaz gibi ama gerçek ;) Afyon'da 3,77 tl den benzin aldım (açılış nedeniyle indirimdeymiş) böylelikle 324 tl yakmış oldu 100 km altına düşülmedi, en yüksek...

6. A

Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi Ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar saolun, Yanlız bu benzin zamlarından sonra lpg taktırmaya karar verdim Ankara'da Telefleks taktırmayı düşünüyorum, Vialle yi düşündüm fakat mühendisleri işten çıkmış takamıyorlarmış Site içerisinde...

7. A

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi Nihayetinde Allah a şükür 2008 yeni kasa bir forester aldım Bence müthiş bir araç, olmayanlara daha iyisi nasip olsun Kullandığım yaklaşık 600 km boyunca hep zevk verdi.
  8. A

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa Motorda da değişiklik var, yukarıda yazmıştım, ancak bu fiyatların yüksek olduğu konusuna katılıyorum, zaten fiyatları diğer firmaların araçları ile rekabetçi değil, muhtemelen fiyatında indirime giderler.
  9. A

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa Şehir içi 9,7 lt/100km Şehir dışı 6,3 lt/100km Ortalama 7,5 lt/100km

10. A

subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen

Ynt: subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen Merhaba, Yeni kasa, 50,000 km altında, temiz bir forester arıyorum, ben de satacak arkadaşlar varsa bana mesaj gönderebilirler, selamlar

11. A

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa merhabalar, bugun auto show ve oto haber dergilerinde yeni foresterın incelemeleri vardı. ben auto show dan okuma fırsatım oldu, motorda değişiklilğe gidilmiş 3, nesil boxer benzinli olarak belirtmişler, %10 daha az yakıyormuş, aynen yazıyorum, toplam yüksekliği ve...
  12. A

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist008.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist007.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist010.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist015.jpg...

13. A

2011 makyajlı kasa

Merhaba arkadaşlar, öğrendiğime göre 2011 model foresterlar makyajlı kasa ve iç donanımıyla Şubat ta Türkiye de olacakmış, Manuel klima yerine dijital klima, daha az benzin tüketen motor, ızgara, sinyal ve ön kaputta makyajlar başlıca değişiklikler, navigasyon sistemi de değişiyormuş, Selam ile,
  14. A

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra İyi çalışmalar, benim bir sorum olacaktı, 2009-2011 model arası subaru forester marka araçlar için sistem uygunmu? Gerçi daha önce subap ayarı gerekmediği söylenmiş ama ben tekrar sorayım ;) subap ayarı gerekli mi? xxxxxxxxxxxxxxxx ncelikle sorduğunuz modellerde dahil...
  15. A

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra peki subap ayarı (sipop ayarı-conta ayarı vs,) gerektiriyormu cevaplarsanız sevinirim

16. A

Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor?

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? mrb, şu anda aracınızın ne kadar yaktıgını ögrenebilirmiyim?
  17. A

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi ben biraz önce 2008 model 2,0 yeni kasa forester ile 2007 model rav 4 denedim, fiyat olarak muadil araçlar donanım olarak rav 4 çok daha iyi, dual klima, anahtarsız çalıştırma, vs.... sürüş dinamiği açısından forester farklı rav 4 ses daha...
  18. A

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra sibop ayarı yaptırdınız mı bu sürede, ne kadar tuttu, aracınız kaç model

19. A

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı conta ayarı yapılırken conta mutlaka değişiyor mu? diğer başlıkta vardı, bunun masraflı olmasının nedeni motorun neredeyse tamamen indirilmesi imiş, yani işçilik ücreti olsa gerek?
  20. A

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı servislere soracağım eğer doğruysa ki muhtemelen doğrudur, dizel almak dışında bir çare kalmayacak veya Ssangyong alacağım ;(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR