uzelli
Yeni Üye
Ynt: Lpg Zamlarından Sonra
2003 model 2.0XT 1250 EUR +kdv ödedim
yeni 150 EUR indirim yapmışlar diye duydum
2003 model 2.0XT 1250 EUR +kdv ödedim
yeni 150 EUR indirim yapmışlar diye duydum

caarisma07' Alıntı:Forester ile en iyi uyum gösteren lpg kiti teleflex mi? yoksa subaru bu marka ile anlaşma sonucu forestere özel sistemmi geliştirdi. Çünki Benim bildiğim kadarıyla normalde en iyi lpg kiti prins ve sonrasında vialle lpi olarak bilinir.
concrete' Alıntı:Ne güzel denk gelen bir örnek.
Prins kaliteli bir markadır. Subaru için zaten söylenecek birşey yok. Ama usta kötü işçilik yaparsa hepsi çöp olur.
sistoskop' Alıntı:Siz bu işi yapıyorsunuz. Vialle nin sitesinde bahsettigi gibi diger lpg kitlerinden farklı bir yapısı var mı?
uzelli' Alıntı:selam
vialle lpi kullanıcısı olarak bildiklerimi size aktarmak istiyorum
birkere kalorifer boruları arabanın sıcak su sistemiyle alakalı yerler kesilmiyor
bobinden devir kablosu alınmıyor
lpg doposunun içinde pompa var motora fazla gelen gazı geri dünüş yaparak tekrar depoya veriliyor (fazlayı içerde yakmıyor)
bütün malzemeler hollanda (komplike kit) farklı bir markanın ne deposu ne boruları nede tesisatı vialle ye takılamıyor
ve sıvı yakıt (LPG) olarak enjektörlerden püskürtüyor enjektör sesi yok
engüzel özelliğide diğer markalar gibi her 10.000 km de filitre temiizliği yok (çünkü filitre yok vialle de)
örnek istanbuldan boluya gittik boluda oksijen fazla olduğu için gaz sisteminde bir rolenti bozukluğu vs gibi şeyler olmuyor sıcak soğuk havalardan etkilenmiyor
kısacası sizin anlayacağınız vialle yi taktırırken 3 marka daha vardı bilindik fayatları 1800 2000 2200 arasında değişiyordu ben bunu tercih ettim
zaten türkiyede ilk subaru uygulamısıdır benim arabam donanım habere felan çıktı
kesinlikle benzinli kullanımdan farkı yok bunuda idda ediyorum
aynı zamanda ustayı felan unutuyorsunuz ben unuttum
eğer sert kullanırsam 100 km 300 krş yakıyor normal kullanırsam (turbo devamlı açtırmazsam) 265 krş kadar düşüyor tabiki pompadan pompaya da çok farkediyor
verdiğim bilgiler sadece yaşadığım ve bildiğim kadarıyladır sizlere birşeyleri anlatabildiysem ne mutlu bana Oğuz UZELLİ...
Saygılarımla
GezenGen' Alıntı:Cevap için teşekkürler. Belki depo temizleme sıvısı gibi birşey ileriki kilometrelerde işe yarar dizel ve benzinli araçlardaki gibi.