Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı
Mehmet Bey Merhaba,
Twingo için yaptığınız computeri, tek silindirli karbüratörlü motorsikletlere takıp devir ve hararet (ilave müşir takarak) bilgisi alabilir miyiz?
Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA
Merhaba,
Bende de Roadstar 8100 var. Sanırım en uygun fiyatlı cihaz Roadstar.
Cihaz parasını hakediyor ama daha iyi olabilirdi. Bence şunlara dikkat edin;
Bluetooth için mutlaka ayrı mikrofon girişi ve ayrı mikrofonu olmalı. Çünkü zamanla cihaz içindeki tümleşik...
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?
geçmiş olsun,
merakımı maruz görün bu traktörler tanıdık mı? yoksa kurtarma bedeli olarak ne alınıyor?
teşekkür ederim.
Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?
Turbo yüksek devirlerde etkin olabiliyor. Araç turbolu ise yüksek devir kullanıp turbodan istifade etmek gerekmez mi?
Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ
Dizeli tercih etmekte fayda var. İyi bakılmayan, arızalı benzinlilerde patlamaya benzer sorunlar olduğunu duymuştum.
Ynt: Aranıyor Samurai yedek parça
Amortisörler çanaklı değilse kolayca bulursunuz.
Ben ön çanaklı amortisörleri bulamamıştım. Eski amortisörden çanakları çıkartıp bir aparat ile yeni amortisörlere bağladık.
Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?
Ali Bey Merhaba,
Her iki üründe de backlight var mı, 12v girişi mevcut mu?
Araca bağlandıktan sonra kalibrasyon yapılabiliyor mu?
Gezenbilir üyelerine ne kadar indirim yaparsınız?
Diğer ürünler, voltmetre gibi, de satışa sunacak mısınız?
Ynt: Samurai İçin Yarı Hard Top
Yalnız şun belirtmeliyim ki hazırını almak daha ekonomik. Zira bunu yaptırana kadar canım çıktı.
Ama biraz da özel oldu bu isteğime göre kendim tasarladım.
Ynt: Samurai İçin Yarı Hard Top
Yapım aşamasında hoparlöler için yer yaptık. Hoparlör çıkıntısı olunca uzaktan kumandalı projektörleri de buraya bağladık.
İçeride güneşlikler, dijital bir bilgi ekranı, Midland VHF ve extra aydınlatma da mevcut.
Ben bu hali ile çok memnunum. Sesi epey kesti.
Tek...
Arkadaşlar merhaba,
97 model Samurai için hardtop hayalimi sadece şöfor mahallini kapatmak ile gerçekleştirdim. Bu şekilde aracın arkasını istediğim zaman açabileceğim.
Malzeme ahşap üzeri polyester lamine edildi ve boyandı.