Arama sonuçlarınız

1. O

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı Devir bilgisi için buji kablosuna bağlanacak kablo yeterli değil mi?

2. O

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı Mehmet Bey Merhaba, Twingo için yaptığınız computeri, tek silindirli karbüratörlü motorsikletlere takıp devir ve hararet (ilave müşir takarak) bilgisi alabilir miyiz?
  3. O

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA Merhaba, Bende de Roadstar 8100 var. Sanırım en uygun fiyatlı cihaz Roadstar. Cihaz parasını hakediyor ama daha iyi olabilirdi. Bence şunlara dikkat edin; Bluetooth için mutlaka ayrı mikrofon girişi ve ayrı mikrofonu olmalı. Çünkü zamanla cihaz içindeki tümleşik...

4. O

12-24 V Buzdolabı Kompresör ve Elektronik Kart

Ynt: 12-24 V Buzdolabı Kompresör ve Elektronik Kart Merhaba, Nedir kompresör ve kart satış fiyatları? Teşekkür ederim.
  5. O

model unımoglarım

Ynt: model unımoglarım saklamak zor olmuyor mu? nasıl muhafaza ediyorsunuz evde ise?

6. O

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? geçmiş olsun, merakımı maruz görün bu traktörler tanıdık mı? yoksa kurtarma bedeli olarak ne alınıyor? teşekkür ederim.

7. O

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri başlığı yeni gördüm, yeterince bilgi bulamadıysanız ben yardımcı olabilirim.
  8. O

Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?

Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ? Turbo yüksek devirlerde etkin olabiliyor. Araç turbolu ise yüksek devir kullanıp turbodan istifade etmek gerekmez mi?
  9. O

Satılık eberpacher ısıtıcı

Ynt: Satılık eberpacher ısıtıcı Takip ediyorum ben de.

10. O

24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ

Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ Dizeli tercih etmekte fayda var. İyi bakılmayan, arızalı benzinlilerde patlamaya benzer sorunlar olduğunu duymuştum.

11. O

scangauge2

Ynt: scangauge2 Merhaba, Cihaz satıldı mı?
  12. O

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Şimdi ne olacak?

13. O

Aranıyor Samurai yedek parça

Ynt: Aranıyor Samurai yedek parça Acaba nereden buldunuz? Ön amortisörler kaça?
  14. O

Aranıyor Samurai yedek parça

Ynt: Aranıyor Samurai yedek parça Amortisörler çanaklı değilse kolayca bulursunuz. Ben ön çanaklı amortisörleri bulamamıştım. Eski amortisörden çanakları çıkartıp bir aparat ile yeni amortisörlere bağladık.
  15. O

Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ? Ali Bey Merhaba, Her iki üründe de backlight var mı, 12v girişi mevcut mu? Araca bağlandıktan sonra kalibrasyon yapılabiliyor mu? Gezenbilir üyelerine ne kadar indirim yaparsınız? Diğer ürünler, voltmetre gibi, de satışa sunacak mısınız?

16. O

Samurai İçin Yarı Hard Top

Ynt: Samurai İçin Yarı Hard Top teşekkür ederim.
  17. O

Ynt: Samurai İçin Yarı Hard Top Yalnız şun belirtmeliyim ki hazırını almak daha ekonomik. Zira bunu yaptırana kadar canım çıktı. Ama biraz da özel oldu bu isteğime göre kendim tasarladım.
  18. O

Ynt: Samurai İçin Yarı Hard Top Yapım aşamasında hoparlöler için yer yaptık. Hoparlör çıkıntısı olunca uzaktan kumandalı projektörleri de buraya bağladık. İçeride güneşlikler, dijital bir bilgi ekranı, Midland VHF ve extra aydınlatma da mevcut. Ben bu hali ile çok memnunum. Sesi epey kesti. Tek...

19. O

Arkadaşlar merhaba, 97 model Samurai için hardtop hayalimi sadece şöfor mahallini kapatmak ile gerçekleştirdim. Bu şekilde aracın arkasını istediğim zaman açabileceğim. Malzeme ahşap üzeri polyester lamine edildi ve boyandı.
  20. O

Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer

Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Ölçüleri nedir? Backlightı var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri