Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi
Arkadaşım.. sen sadece yüreğinin sesini dinle detaya girme.Bütçene uygun senin hedefini rahatlıkla gerçekleştirebileceğin orta sınıf bir bisiklet alabilirsin bu paraya. Senin için en önemli karar yapmayı planladığın bu turu gerçekleştirecek yeterli...
Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden?
Arkadaşlar bisikletimle avrupa gezisi planlıyorum.. Navigasyon konusunda fazla bilgisahibi değilim.. Belirlediğim parkur geregince geçecegim ülkelerde bana bu cihaz ne anlamda fayda sağlar.. her ülke için ayrı ayrı harita yüklemek mi gerekir.. Şarjı uzun süre...
Ynt: Bisiklet
Bisiklet aslında özgürlük simgesi hatta bir yaşam tarzı bence... Her yaşta her mevsimde her ortamda kullanılması gereken bir ayrıcalık ... tabiki anlayana..
Sevgili Dostlar... 18 Eylül 2011 pazar günü yaklaşık 1500 km. yolu kapsayan; DENİZLİ-BURDUR-ANTALYA-MERSİN-NİĞDE-NEVŞEHİR-AKSARAY-KONYA-AFYON-DENİZLİ illerinden oluşan bir parkuru Bisikletimle turlamak üzere yola çıkıyorum.. Yol boyunca hissettiklerimi, gördüklerimi ve yaşadıklarımı buradan...
Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)
Çok teşekkür ederim Fikret bey ilave açıklamalarınız için.. Aklınızda bulunsun ben bu tür geziler için birinci sıradan adayım.. zaman sorunun yok Aynı bölgeye yada benzer bir noktaya tekrar gitmek isterseniz seve seve size katılırım.. mail...
Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.
Aslında birçoğumuzun içinden defalarca geçtiği ama görmediği birçok ayrıntıyı gözler önüne sermişsiniz.. Tebrik ederim iyi bir gezi olmuş..
Yine muhteşem fotoğraflar.. Yine güzel anlatımınız.. Fikret bey sizi yürekten kutluyorum.. İsmail Beye katılıyorum neden bu turu yalnız icra ettiniz şartları daha da zorlaştırmadımı sizce ? Bölgede intikal ederken yer bulma konusunda...
Kısa ama çok anlamlı anlatımlarınız aslında Kuzey kıbrıs'ın ne hale geldiğini net bir şekilde gösteriyor üzücü bir durum.. Ayagınıza, pedalınıza ve yüreğinize sağlık..
Fikret bey, yine keyifle okudum ve seyrettim fotoğraflarınızı.. Harika yerler lütfen devamını geciktirmeden ekleyin.. selamlar..
Ynt: Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Fransa)
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar.. Umarım en kısa zamanda planlanan turun geri kalanını
tamamlama fırsatını bulursunuz..