Arama sonuçlarınız

1. F

defender 110 motor

herkese selamlar , defender 2.5 düz dizel aracıma tdi motor değişimi yapmak istiyorum nerelerden bulabilirim ?

2. F

debriyaj merkez

Ynt: debriyaj merkez aynı sorun bendede varmış en son verdiğim usta aynen sizinki gibi borularda çatlak olduğunu saptamış sonuç rekorları sıfırladık şimdi fıstık gibi oldu kaçırma felan da yok allah yolda bırakmasın ne diyeyim :)
  3. F

debriyaj merkez

Ynt: debriyaj merkez yardımın için teşekkürler bakalım aracı başka servise verdim inş onlar sorunu düzeltirde kurtulurum ... defender bu ün yapmış çamur mamur anlamaz geçer gider ah bide ustalarda iş olsa :)

4. F

debriyaj merkez

merabalar; 87 model defender 110 tdi sahibiyim , aracımda yaptırmama rağmen 3 tür debriyaj merkezinin yağ kaçırmasından dolayı dertliyim , bu sorundan kurtulmam için önere bileceğiniz sağlam ve güvenilir debriyaj merkezi nedir ve ya sorunu halletmenin başka bir yolu varmıdır
  5. F

Off Road Gezilerinde Gereken Donanımlar

merhabalar , acemi bir offroad meraklısı olarak ben şunu merak ediyorum konvoy halinde bir offroad macerasına çıkarken aracın teknik ve mekanik donanımlarından sonra aracımızda bulundurmamız gereken diğer donanım ve malzemeler nelerdir örneğin (telsiz , kışlık giysi , cadır vs ) bu konuda biraz...

6. F

defender_motor

Ynt: defender_motor 2.5 dizel belirtmeyi unutmuşum .... yardımın için teşekkürler gayet açıklayıcı oldu , şuan dediğim gibi motorun her hangi bir sorunu yok lakin malum 87 model yıpranma illaki olacak iki üç sene sonra ya motora ufak tefek modifikasyon ve bakım yapıcam yada yeni motor takmayı...

7. F

defender_motor

selamlar herkese; 87 model defender 110 sahibiyim , araçta orjinel motoru takılı ve durumu gayet iyi . Sormak istediğim orjinel motoru kulanmam mı daha iyidir yoksa yeni motor kullanmam mı daha uygun olur ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.