Niyazi Zorlu
Kamp I
Alüminyum Folyolu ( Metalize ) Balonlu Naylon her türlü yaltımda kullanabilirsiniz.Ben karavanımda kullandım.
Slm elinize saglik bende bisey sorucam bugunlerde bende kendi aracimi aracimi yapmaya basliyacagim bizogol ilk kakman degilmi yani once bizafol sonra izogren kece dogru siralama bu degilmi
Merhabalar, ben de naçizane bu işlere başlamak üzere araştırma yapan biri olarak günlerdir forumları okuyorum. Cam yünü tozlanma yaptığı için pek önerilmiyor. Üzerini bizofol ile kaplamanız bu riski ortadan kaldırıyor mu? Merak ettimbende aracının ısı yalıtımını yapıyorum
ilk önce bizifol sonra cam yünü folyolu aldım sonta tekrar bizofolle kapattım
Merhabalar, ben de naçizane bu işlere başlamak üzere araştırma yapan biri olarak günlerdir forumları okuyorum. Cam yünü tozlanma yaptığı için pek önerilmiyor. Üzerini bizofol ile kaplamanız bu riski ortadan kaldırıyor mu? Merak ettim
Bende bunu cok merak ediyorum. Karavan yapma asamasindayim ve bu konuda bilgi sahibi olan arkadas varsa cok mutlu olurumMerhabalar, ben de naçizane bu işlere başlamak üzere araştırma yapan biri olarak günlerdir forumları okuyorum. Cam yünü tozlanma yaptığı için pek önerilmiyor. Üzerini bizofol ile kaplamanız bu riski ortadan kaldırıyor mu? Merak ettim
YAPIŞKANLI KAUÇUK KULLANANLAR VAR DEDİĞİNİZ GİBİ BİRAZ MALİYETLİAzaltır ama aradaki boşluklardan gene tozuyabilir , zaman içinde de tozlaşıp yere doğru çöker. Kapalı hücreli kendinden yapışkanlı kaplamalar çok daha mantıklı. Ama pahalı tabii.