04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,717

Etiketler
Ynt: 04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz

JUNİOR' Alıntı:
.yahu bayagı üzüldüm dünkü yagmurdan sonra vazgeçilidi zannettim hani telefonlaşıyorduk keşke arasayıdınız.offffffffffffffff

Bizde vazgeçmek yok, gezi var diyorsak yaparız her türlü ;D Zaten gördüğün gibi standart araçlar ona göre gezi yapıyoruz...

ben de şile ömerli yolunda köyleri dolaştım lavanta butik otel bir yer var oraya gittik.

........

P1060611.JPG

P1060612.JPG

yeter resim koyma ;D keşke ben arasayıdım kabahatliyim aslında ;)

resimlere bakıp cezamı çekiyorum :'(

Daha mangala gelmedik Arman Abi, dur ;D Yolumuza bulduktan sonra asfalta çıkıp Kemerburgaz'a doğru yola çıktık....

P1060613.JPG

P1060617.JPG

Ve mutlu son... Murat'ın malikaneye geçip mangalımızı yaptık... Orada Murat'ın arkadaşları bizi bekliyordu, mangalı yakıp etleri atarken Fatih (kuzne) Hocam da yetişti bize....

P1060679.JPG

P1060680.JPG

P1060681.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler