04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,724
Ynt: 04.03.2012 Kemerburgaz Keşif Gezimiz

Son fotoğraflar... Muhabbetimizi yapıp evlerimize dağıldık, güzel ve değişik zorlandığımız yerlerin olduğu bir gezi oldu, gelmeyenlere oturup ağlayabilir ;D

P1060683.JPG

P1060685.JPG

Etiketler

selimsani' Alıntı:
Son fotoğraflar... Muhabbetimizi yapıp evlerimize dağıldık, güzel ve değişik zorlandığımız yerlerin olduğu bir gezi oldu, gelmeyenlere oturup ağlayabilir ;D
güzel bir gezi olmuş ;D selamlar iyi akşamlarrrr

gezi çok güzel geçmiş fotolar harika sizin adınıza sevindim :smiley:
bugün okadar canım sıkıldıki çıkamadım diye anlatamam fotoları görünce boğazımda bişeyler düğümlendi desem yeridir :(

inşallah en kısa zamanda bende çamura girmek istiyorum bir kere girdim ondan sonra daha kısmet olmadı,inşallah şansım yaver gider

Her türlü güzel olmuş. Batıp kurtulmadan da keyifli olmuş anlaşılan.

selimsani' Alıntı:
Bugün bizi yalnız bırakan bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimizle ;D
Sabah Kemerburgaz'da Murat arkadaşımla buluşup kahvaltımızı yapıp bir keşif turuna çıktık, hesapta çok gezmek yoktu ama iyi gezdik, donanım olmadığı için bazı yerlerden geri dönmek zorunda kaldık... İşte fotoğraflar:

İlk olarak Ağaçlı Köyü'ne doğru gittik, amacımız göle çıkmaktı ancak traktörlerin bile giremediğini öğrenince vazgeçtik... Yol üzerinde eski bir çeşme vardı çekmeden edemedim... Kitabeyi çok silik olduğu için okuyamadım ama tarih 1321 (hicri- bizim takvime göre yaklaşık 110 yıllık)

Aslında üstüme alınmıycaktım :D başka arkadaşımız yazmış diye ama,,,,,
biliyorsun telefonda konuştuk, kızlarım çok gitmemizi istediler çünki deneme sınavından ve basket antremanından yırtıp hala'larında face senin kedi benim ense yapacaklardı, annelerine ağladılar, bıktık çok yorulduk diye, uzatmıym sonuç deneme sınavından yırttılar, basket antremanına gitti biri, sonra hep beraber kardeşime gittik,
yani senin resimlerle birlikte bu gün her şey taş oldu üstüme yağdı yaw tenteyi açıp semaver de çay yapma hayalini kuruyordum ikisinide daha denemek kısmet olmadı, bi de kahvaltıyı geziyi kaçırdım tam oldu,

Hemşo süper gezi olmuş.Araç olmadığı için gelemediğime çooook üzüldüm.İnşaallah birdahakine.Montta yakıyor haaaa.

apollo7474' Alıntı:
Hemşo süper gezi olmuş.Araç olmadığı için gelemediğime çooook üzüldüm.İnşaallah birdahakine.Montta yakıyor haaaa.

Mont fena canım, gelecektin yaw sen de dodikler sonra da olurdu ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Aslında üstüme alınmıycaktım :D başka arkadaşımız yazmış diye ama,,,,,
biliyorsun telefonda konuştuk, kızlarım çok gitmemizi istediler çünki deneme sınavından ve basket antremanından yırtıp hala'larında face senin kedi benim ense yapacaklardı, annelerine ağladılar, bıktık çok yorulduk diye, uzatmıym sonuç deneme sınavından yırttılar, basket antremanına gitti biri, sonra hep beraber kardeşime gittik,
yani senin resimlerle birlikte bu gün her şey taş oldu üstüme yağdı yaw tenteyi açıp semaver de çay yapma hayalini kuruyordum ikisinide daha denemek kısmet olmadı, bi de kahvaltıyı geziyi kaçırdım tam oldu,

Valla Ömer Abi seni de çok bekledik ne yalan diyim, artık gezi organizasyon işini sana bırakıyoruz zaten, o zaman ben gelemiyorum demezsin ;D [/td][/tr][/table]

mamix_34' Alıntı:
gezi çok güzel geçmiş fotolar harika sizin adınıza sevindim :smiley:
bugün okadar canım sıkıldıki çıkamadım diye anlatamam fotoları görünce boğazımda bişeyler düğümlendi desem yeridir :(

inşallah en kısa zamanda bende çamura girmek istiyorum bir kere girdim ondan sonra daha kısmet olmadı,inşallah şansım yaver gider

Başta dediğim gibi biz gezme odaklı değil de muhabbet odaklı buluşacaktık, kimse gelmeyince gezelim bari dedik, bir dahakine bekleriz...

Selamlar,

Bundan sonra gezi organizasyon planlaması bende,
1 Pasaportlar çıkarılacak
2 Lastik almaya İtalya ya gidilecek kıyı şeridi takip edilecek
3 high lift ve benzeri ıvır zıvır için Taiwan a gidilecek bankog da masaj yaptırılacak, ipek yolu takip edilecek
4 araçlar hazırlanıp önümüzdeki sene kış kampı için kuzey kutbuna gidilecek, fok balığı avlayanlar dövülecek
Birinci grup organizasyon budur haydi arkadaşlar tempo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;D ;D ;D

saygılar.

selimsani' Alıntı:
Başta dediğim gibi biz gezme odaklı değil de muhabbet odaklı buluşacaktık, kimse gelmeyince gezelim bari dedik, bir dahakine bekleriz...
yok zaten ben konuya genel anlamda gezi dedim :smiley: hem istesemde katılamazdım :(inşallah birdahaki sefere

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar,

Bundan sonra gezi organizasyon planlaması bende,
1 Pasaportlar çıkarılacak
2 Lastik almaya İtalya ya gidilecek kıyı şeridi takip edilecek
3 high lift ve benzeri ıvır zıvır için Taiwan a gidilecek bankog da masaj yaptırılacak, ipek yolu takip edilecek
4 araçlar hazırlanıp önümüzdeki sene kış kampı için kuzey kutbuna gidilecek, fok balığı avlayanlar dövülecek
Birinci grup organizasyon budur haydi arkadaşlar tempo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;D ;D ;D

saygılar.

Ömer Abi benzin paralarını ne yapıyoruz ;D Benzin olayını çözersek listeye başlayabiliriz...[/td][/tr][/table]

ellerine sağlık selim bizde bu kadar foto yok mete bey kucakta uyuakaldığı için ;D
kameraman çalışamadı olduğu kadar atıcam birazdan

Türkiyeden çıkınca benzin ucuz,

hem zaten geziyi kaçırmışım bütün gün darlanmışım bide benzinle vurun tam olsun

:mad: :eek: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR