1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,755
Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Akmp 01 51


Akmp 01 52


Akmp 01 53


Akmp 01 54


Akmp 01 55
 

Etiketler

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Özdal bey çok teşekkürlerfotoğrafları özlemiştim biliyorsunuz karavancılık konusunda hiç tecrübem yok aldığım arabayı karavana çevirme projem tam bir yılan hikayesine dönmüşdü şükür geçen hafta itibariyle projem onaylandı ve ben karavanımı yapmaya başlıyorum kısmetse bu sene karavanımla gezeceğim etrafımdaki çok kişinin karavancılıkla ilgili bilgisi yok hal böyle olunca ne yapacaksın karavanı senede 15 gün tatil yapacaksın diye bu kadar stres sıkıntı niye derlerdi bende sizin bu gezi fotolarınızı gösterirdim kendilerine tabiri caizse dibleri düşerdi çok kişiyede sizin fotolarınız sayesinde sevdirmişimdir karavancılığı artık olumsuz bakan çok az insan var etrafımda bana destek veren çoğaldı.Bu sebepledir size çok teşekkür ediyorum.
 

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

merhabalar,
2009 kamp ve karavan şenliği Şilede olacak diye hafızamda kalmış.Bu bilgi doğrumudur? Katılımın kapsamlı ve çok olması bakımından bu tür duyuruların daha etkili bir şekilde yapılması gerekmezmi? Yer,tarih ve etkinlik programının detaylarını bildirirseniz seviniriz
 

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Kenan Bey,

2009, yani 3. Anadolu Kamp Karavan Şenliği program ve yeri henüz belli değil. Bu konuda herhangi bir yerde herhangi bir duyuru da yapmadık. Başka bir bilgiyle karıştırmış olabilirsiniz.

Biz şenliğimizi daha geniş bir katılım olabilmesi için olabildiğince Ankara ve diğer şehirlerden de insanların katılabileceğini düşünerek daha orta noktada bir yerde yapmaya özen gösteriyoruz. Dolayısıyla Şile kesinlikle şenlik için seçeceğimiz bir nokta olamaz.
 



Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Özdal Bey,

İzmir'i de dikkate alarak, Bursa civarı bir yerlerde gerçekleştirilmesi düşünülemez mi? Bursa, İstanbul-Ankara-İzmir üçgeni için uygun biryer. Şenlik alanı için de, uygun yer bulunabilir sanırım.

Cavid Sezen
 

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Evet evet Bursa şahane olur... :D

Mudanya, Trilye, Gölyazı, Gürsu hatta Uludağ Kirazlıyayla gibi yerler ilk aklıma gelenler...

Siz tek isteyin ayarlanır mutlaka... ;)
 

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Haldun Bey,

Belirttiğiniz yerlerin tümü uygun olabilecek yerler arasında. Karacabey-Boğaz da uygun olabilir mi? Bu arada Suuçtu da görülebilir. Gölyazı, çok merkezi ve göl kıyısı olduğu için düşünülebilinir. Aslında bu konuyu Gerçek Bursalılara bırakmak gerekir. :D

Cavid Sezen
 


Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

İnegöl(Bursa)-Bozüyük(Bilecik) o civarlar çok güzel bursaya giderken hep durup gece konaklamayı düşünmüşümdür
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,498
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst