Merhaba Barışsuyabatmaz' Alıntı:Merhaba Selahhatin,
Nasılsın, görüşmeyeli? Yazılanları bir süredir takip ettim ama birşeyler yazmadım.
Tekrar hayırlısı olsun.
Görüşürüz,
Barış
Dj' Alıntı:Merhaba Barış
senin sesin solugun çıkmıyor kayıplara karıştın geçen tamircine gidecektim ayarlar için aradım seni ama dönmedin bende topkapıda geze geze çok iyi bi ustaya denk geldim
tam istediğim gibi içime sindi yaptığı iş bi ara görüşürüz artık haber verirsin
c tesi günleri işim yoğun oluyor hafta içi yada pazar günü olmazmı aslında bu pazar arkadaşlarlasuyabatmaz' Alıntı:Çok güzel haber bu Selo,
İşlerden başımı kaldıramadım uzunca bir süredir. Çok sevindim iyi bir usta bulmana, bir ara buluşuruz yine.
Yine gideriz bir haftasonu Mehmet Ustaya, tanıştırayım seni.
İşlerimi ayarlayabilirsem, belki bu cumartesi ararım gideriz maslak'a.
Dj' Alıntı:c tesi günleri işim yoğun oluyor hafta içi yada pazar günü olmazmı aslında bu pazar arkadaşlarla
bergarta gitmeyi planlıyorduk temiz hava alıp gelecektik çamura bulaşmadan biliyorsun benim araba alışkın değil arazi falan ;D
Dj' Alıntı:c tesi günleri işim yoğun oluyor hafta içi yada pazar günü olmazmı aslında bu pazar arkadaşlarla
bergarta gitmeyi planlıyorduk temiz hava alıp gelecektik çamura bulaşmadan biliyorsun benim araba alışkın değil arazi falan ;D
sertem41' Alıntı:Yaw arabayı yaptınız şehir arabası iyice. Hani evde beslenen köpek gibi, köpek ler köpekliklerini unutuyorlar, insan gibi davranıyorlar zamanla, senin araçda bu duruma benzeyecek sonunda. Hergün temizle (çamursuzda olsa), hatta üstüne branda örtü yaptırmayı bile düşünüyorsun. En sonunda araç kendini binek araç zannedecek.
İşte o yüzden bu kadar temiz ve bakımlı olması normal, keşke herkes senin gibi bakabilse araca, ama ara sıra da araziye götür yabancılık çekmesin.![]()
Merhabalarsuyabatmaz' Alıntı:Heheh benimki de alışkın değil.
Selo, hafta içi ben okuldayım, pazar günü ustayı bulamayız. haftaya pazar günü için konuşurum ben onunla, haber veririm.
Dj' Alıntı:Merhabalar
TertiplerimBarış her pazar uyar bana gider ustanın çayını içeriz ama ayıp olamazmı adama Benim aracın yakıt sorunu tamamdır zaten onunda altına ineceğini sanmıyorum 100 km şehir içi kısa mesafede 1 haftada en az 30 kere marş basıp motor ısıtıp toplamda 700 750 gibi bişeyler yakıyor çekişide çok değişti eskiden kamyon gibiydi şimdi özüne döndü
Serhat senin gibi baş ucumuzda arazi yokki :S en yakın yerde bergrat ormanı var oraya gitmeyede zamanım yok ama bu pazar gitmeye niyettim var çamursuz yere giderim laztiklerim düz tek araç gidip rezil olmayalım oralarda bu ay aracı satamasam vaz geçecem satmaktan o zaman branda yaptıracam 2 ay sonra otoparka bırakacam gelecek kışa kadar![]()
suyabatmaz' Alıntı:![]()
![]()
Selo, nu pazar olmaz ama haftaya pazar için konuşurum Mehmet usta ile haber veririm, araca bakması sorun değil, tanıştırayım seni. Bence senin Defender'ın zimmetli olduğu kişi de senin gibi aşırı titizmiş, o yüzden makine banttan indiği günki gibi ;D ;D ;D
Serhat, benim aracı bir görsen, ''ver şunu da ben yıkatayım'' dersin. Selo'da yakıt şikayetini giderdiğine göre; geliriz sizin taraflara daha sonra, biraz kar görelim![]()
merhabapaşalı arap' Alıntı:Gel selo benim R6 yı vereyim takas yapalım ha. ;D
Dj' Alıntı:18 000 TL Güncel