% 100 Ojinal 1994 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,510
Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender

kitapcıklar gezenbilir için degerli bnence paylasabilen arkadaslara ulastırılmalı..!

keske ben becerebilsem

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Selahhatin,

Nasılsın, görüşmeyeli? Yazılanları bir süredir takip ettim ama birşeyler yazmadım.

Tekrar hayırlısı olsun.

Görüşürüz,

Barış
Merhaba Barış
senin sesin solugun çıkmıyor kayıplara karıştın geçen tamircine gidecektim ayarlar için aradım seni ama dönmedin bende topkapıda geze geze çok iyi bi ustaya denk geldim
tam istediğim gibi içime sindi yaptığı iş bi ara görüşürüz artık haber verirsin

Dj' Alıntı:
Merhaba Barış
senin sesin solugun çıkmıyor kayıplara karıştın geçen tamircine gidecektim ayarlar için aradım seni ama dönmedin bende topkapıda geze geze çok iyi bi ustaya denk geldim
tam istediğim gibi içime sindi yaptığı iş bi ara görüşürüz artık haber verirsin

Çok güzel haber bu Selo,

İşlerden başımı kaldıramadım uzunca bir süredir. Çok sevindim iyi bir usta bulmana, bir ara buluşuruz yine.
Yine gideriz bir haftasonu Mehmet Ustaya, tanıştırayım seni.
İşlerimi ayarlayabilirsem, belki bu cumartesi ararım gideriz maslak'a.

suyabatmaz' Alıntı:
Çok güzel haber bu Selo,

İşlerden başımı kaldıramadım uzunca bir süredir. Çok sevindim iyi bir usta bulmana, bir ara buluşuruz yine.
Yine gideriz bir haftasonu Mehmet Ustaya, tanıştırayım seni.
İşlerimi ayarlayabilirsem, belki bu cumartesi ararım gideriz maslak'a.
c tesi günleri işim yoğun oluyor hafta içi yada pazar günü olmazmı aslında bu pazar arkadaşlarla
bergarta gitmeyi planlıyorduk temiz hava alıp gelecektik çamura bulaşmadan biliyorsun benim araba alışkın değil arazi falan ;D

Dj' Alıntı:
c tesi günleri işim yoğun oluyor hafta içi yada pazar günü olmazmı aslında bu pazar arkadaşlarla
bergarta gitmeyi planlıyorduk temiz hava alıp gelecektik çamura bulaşmadan biliyorsun benim araba alışkın değil arazi falan ;D

Heheh benimki de alışkın değil.
Selo, hafta içi ben okuldayım, pazar günü ustayı bulamayız. haftaya pazar günü için konuşurum ben onunla, haber veririm.

Dj' Alıntı:

Yaw arabayı yaptınız şehir arabası iyice. Hani evde beslenen köpek gibi, köpek ler köpekliklerini unutuyorlar, insan gibi davranıyorlar zamanla, senin araçda bu duruma benzeyecek sonunda. Hergün temizle (çamursuzda olsa), hatta üstüne branda örtü yaptırmayı bile düşünüyorsun. En sonunda araç kendini binek araç zannedecek.

İşte o yüzden bu kadar temiz ve bakımlı olması normal, keşke herkes senin gibi bakabilse araca, ama ara sıra da araziye götür yabancılık çekmesin. :smiley:

sertem41' Alıntı:
Yaw arabayı yaptınız şehir arabası iyice. Hani evde beslenen köpek gibi, köpek ler köpekliklerini unutuyorlar, insan gibi davranıyorlar zamanla, senin araçda bu duruma benzeyecek sonunda. Hergün temizle (çamursuzda olsa), hatta üstüne branda örtü yaptırmayı bile düşünüyorsun. En sonunda araç kendini binek araç zannedecek.

İşte o yüzden bu kadar temiz ve bakımlı olması normal, keşke herkes senin gibi bakabilse araca, ama ara sıra da araziye götür yabancılık çekmesin. :smiley:
suyabatmaz' Alıntı:
Heheh benimki de alışkın değil.
Selo, hafta içi ben okuldayım, pazar günü ustayı bulamayız. haftaya pazar günü için konuşurum ben onunla, haber veririm.
Merhabalar
Tertiplerim :smiley: Barış her pazar uyar bana gider ustanın çayını içeriz ama ayıp olamazmı adama Benim aracın yakıt sorunu tamamdır zaten onunda altına ineceğini sanmıyorum 100 km şehir içi kısa mesafede 1 haftada en az 30 kere marş basıp motor ısıtıp toplamda 700 750 gibi bişeyler yakıyor çekişide çok değişti eskiden kamyon gibiydi şimdi özüne döndü
Serhat senin gibi baş ucumuzda arazi yokki :S en yakın yerde bergrat ormanı var oraya gitmeyede zamanım yok ama bu pazar gitmeye niyettim var çamursuz yere giderim laztiklerim düz tek araç gidip rezil olmayalım oralarda bu ay aracı satamasam vaz geçecem satmaktan o zaman branda yaptıracam 2 ay sonra otoparka bırakacam gelecek kışa kadar :D

Dj' Alıntı:
Merhabalar
Tertiplerim :smiley: Barış her pazar uyar bana gider ustanın çayını içeriz ama ayıp olamazmı adama Benim aracın yakıt sorunu tamamdır zaten onunda altına ineceğini sanmıyorum 100 km şehir içi kısa mesafede 1 haftada en az 30 kere marş basıp motor ısıtıp toplamda 700 750 gibi bişeyler yakıyor çekişide çok değişti eskiden kamyon gibiydi şimdi özüne döndü
Serhat senin gibi baş ucumuzda arazi yokki :S en yakın yerde bergrat ormanı var oraya gitmeyede zamanım yok ama bu pazar gitmeye niyettim var çamursuz yere giderim laztiklerim düz tek araç gidip rezil olmayalım oralarda bu ay aracı satamasam vaz geçecem satmaktan o zaman branda yaptıracam 2 ay sonra otoparka bırakacam gelecek kışa kadar :D

Selam kardeşim, sana takılıyorum kızdırmak için yapıyorum seni, ama gene kızmıyorsun kardeşim. :D :D :D

Baba satılmaz sa bu ay sen branda falan yaptırma, sen arabayı bana getir ben çalıştırayım onu bu yaz, safariye kiraya veririm, yuvacıkta bol arabaya ihtiyaç var. Senin gibi İstanbuldan gelenleri Yuvacıkta, Kartepede, Kandırada, Kerpede, Kefkende, Ağvada gezdiriz.

Sen denizde gezerken millet dağda,tepede, sahilde, ormanda gezer. :D :D :D

GÜNCEL SATILIKTIR.

:D :D :D

Selo, nu pazar olmaz ama haftaya pazar için konuşurum Mehmet usta ile haber veririm, araca bakması sorun değil, tanıştırayım seni. Bence senin Defender'ın zimmetli olduğu kişi de senin gibi aşırı titizmiş, o yüzden makine banttan indiği günki gibi ;D ;D ;D

Serhat, benim aracı bir görsen, ''ver şunu da ben yıkatayım'' dersin. Selo'da yakıt şikayetini giderdiğine göre; geliriz sizin taraflara daha sonra, biraz kar görelim :D

suyabatmaz' Alıntı:

Selo, nu pazar olmaz ama haftaya pazar için konuşurum Mehmet usta ile haber veririm, araca bakması sorun değil, tanıştırayım seni. Bence senin Defender'ın zimmetli olduğu kişi de senin gibi aşırı titizmiş, o yüzden makine banttan indiği günki gibi ;D ;D ;D

Serhat, benim aracı bir görsen, ''ver şunu da ben yıkatayım'' dersin. Selo'da yakıt şikayetini giderdiğine göre; geliriz sizin taraflara daha sonra, biraz kar görelim :D

Barış ne diyeyim bilmem ki. Ben artık kimseyi davet etmiyorum, ettim ettim bir işe yaramadı. Her zaman beklerim sizleri. Gelirseniz beklerim.

paşalı arap' Alıntı:
Gel selo benim R6 yı vereyim takas yapalım ha. ;D
merhaba
İsterimde Bana acil para lazım ödemem var satılmasa kredi çekip ödeme yapacam o zaman düşünülebilir motor aslında choppers olsaydı ne yapar eder alırdım senden ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR