12 Kişilik 1993 100 Luk Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahadır1919 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,615

bahadır1919

Ana Kamp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-landrover-defender-110-2.5-benzinli-5-kapili-12-kisilik-186734860/detay
Araç 12 kişilik ruhsatlı(M1G) 1993 modeldir. Araç kilometresi orijinal olup motorun tüm bakımları yeni yapılmıştır yürüyeni ve arazi vitesi sorunsuzdur. İçi gögüsü düzgündür. Gögüste yırtık çatlak felan yok.Önde çamurluklar üzerinde ve yanda baklava dilimi saç ve far koruma vardır.Orjinal değişen parçası yoktur.Boyası orijinal boyasıdır bu nedenle ufak tefek bakıma ve temizliğe ihtiyacı vardır.Ben araca bindim arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok .Deiğim gibi vakit ayrılıp temizlik ve ufak bakımlarla 10 numara araç olur.Bu fiyat böyle 12 kişilik ve 1993 modeli yok .Ben başka araç alacağım için satıyorum . Araç şu anda ilandaki adreste Ankara da .Tam gezenbilir dostlarına göre bir araç .Herkese hayırlı işler.

Etiketler

Ynt: 12 Kişilik 1993 100 Luk Defender

Sorunda haklısın kardeş.Aracı ben teslim aldım. Aldığım yerde yıllardır kullanılan araç ve km si 252.000 .Kademe usta başıyla görüştüm aracın motor bakımları yeni yapıldı diye herşeyi anlattı.Bindi tek marşta çalıştı ve usta başı bir satıcı gibi yağ çubuğunu çekti motor üstündeki kısmı açtı üfleme yok motor yeni vb şeyler anlattı bende araca bindim denedim bu nedenle bunları yazdım kardeş Yağı bile tam zamanında değişti olduğu gibi çektik duruyor diye anlattı. .Ben bu işin ticaretini yapan biri değilim zaten fiyattında belli.benim aracın ufak tefeğini yapacak vaktim yok . Hayırlısı olsun.

12 kisilik M1G olmaz herhalde ruhsata yanlis yazdilar , 7+1 den fazla kisi sayisi minibus olarak tescil edilir muhayene sirasinda bu konu sorun cikartabilir dikkat

Öyle bir sorunu yok isteyen olursa ruhsat fotokopisini mail atarım.Bu işi yapanlara (trafik Tescil ve Tüvtürke ) ruhsatı gösterdim hiçbir sıkıntı yok.Bu araçla beraber 2 araç daha vardı aynı ruhsatlı idi onları alan arkadaş onları tescil ettirdi ve Dediğim gibi ben ticaretini yapan biri değilim neyse onu yazıyorum..Araç bu fiyatın üstünde eder bunu da biliyorum ama aracı işim dolasıyla ilgilenemeyeceğim için satmam gerekiyor.Herkese hayırlı işler .

karayollari trafik yonetmeligi ;

c) Araçlara ilişkin tanımlar (Değişik: RG-11/04/2003-25076)
1) Otomobil: Yapısı itibariyle, sürücüsü dahil en çok 8 oturma yeri olan ve insan taşımak için imal edilmiş bulunan motorlu araçtır.
2) Minibüs: Yapısı itibariyle sürücüsü dahil 9 ile 15 oturma yeri olan ve insan taşımak için imal edilmiş bulunan motorlu araçtır........

2) M Sınıfı – En az dört tekerlekli ve yolcu taşımasında kullanılan motorlu araçlardır.
2.1) M1 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan ve sürücü dahil en fazla 9 oturma yeri olan motorlu araçtır.
2.2) M2 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9’dan fazla oturma yeri olan ve azami ağırlığı 5 tonu aşmayan motorlu araçtır.

ben soylemiyiorum yonetmelik boyle muhayene sirasinda dikkat eden bir gorevli sizden oturma kapasitenizi dusurmenizi ve ruhsatta degisilik yapmanizi isteyebilir ileride herhangi bir sorun yasamamaniz icin sizi uyarmak istedim sadece iyi gunler dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri