15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOSCH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,720

BOSCH

Kamp II
Yer
İstanbul
15 Kasım 2009 tarihinde önce Kayışdağı sonrasında da Bozhane'ye giderek sonunda aracımın standart haliyle neler yapabileceği konusundaki merakımı giderdim ;D Katılan ve oğlum'la beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkürler....

DSC_0171.jpg

Etiketler

Ynt: 15 Kasım 2009 Kayışdağı,Bozhane (Göller)

rica ederim, bendekiler şimdilik bunlar,,[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC_0254.jpg

DSC_0254.jpg

DSC_0255.jpg

Etkinlikler bölümüne de bir kaç resim konmuş baktınız mı?

Evet, hatta birkaçını ben ekledim.

tekrarında buluşmak üzere

21'inde sonra yaklaşık 15 gün gibi yurt dışındayım, döndükten sonra tabii ki neden olmasın?

gerçekten de hem benim için hem de oğlum için çok zevkli birgündü. En önemlisi de standart olan x-trail'in neler yapabildiğini görmek güzeldi. İçlerindeki hem en acemi hem de aracı böyle olan bendim ;)

çok güzel resimler.. bu arada kayışdağına nerden çıkıyorsunuz ? tahta bir kluüe var onun yanındaki girişdenmi giriyorsunuz. şayet ordan giriyorsanız o dik yokuşun sonuna kadar araçlarla çıkabiliyormusunuz ? iyi akşamlar..

yeditepe üniversitesini geçtikten 500 metre sonra ışıklardan sağa devam ederseniz az ilerde patika yolun girişini görebilirsiniz. yokuşun sonuna yani en tepeye kadar araçla çıkılıyor. iyi akşamlar

[attachment=1][attachment=2]

_DSC3128.jpg

_DSC3145.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.