Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Kasım 2009 tarihinde önce Kayışdağı sonrasında da Bozhane'ye giderek sonunda aracımın standart haliyle neler yapabileceği konusundaki merakımı giderdim ;D Katılan ve oğlum'la beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkürler....
gerçekten de hem benim için hem de oğlum için çok zevkli birgündü. En önemlisi de standart olan x-trail'in neler yapabildiğini görmek güzeldi. İçlerindeki hem en acemi hem de aracı böyle olan bendim
çok güzel resimler.. bu arada kayışdağına nerden çıkıyorsunuz ? tahta bir kluüe var onun yanındaki girişdenmi giriyorsunuz. şayet ordan giriyorsanız o dik yokuşun sonuna kadar araçlarla çıkabiliyormusunuz ? iyi akşamlar..
yeditepe üniversitesini geçtikten 500 metre sonra ışıklardan sağa devam ederseniz az ilerde patika yolun girişini görebilirsiniz. yokuşun sonuna yani en tepeye kadar araçla çıkılıyor. iyi akşamlar