17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,550

Alfonse

Zirve
Arkadaşlar Selam,

Çoğumuzun duyduğu gibi, Zerrin (Ceranus) hanım 13 Eylül' de yaptığımız Kirmir etkinliğimizde talihsiz bi rahatsızlık yaşadı...

Şu anlar da istirahatte.

17 Eylül Perşembe günü, saat 20:15' te Gülhane ana kapısının yanındaki cepte buluşup ziyaretine gidiyoruz.

Bizlere katılmak isteyen arkadaşlar beni 0 532 396 80 96' dan arayabilir veya Zerrin hanım' a ulaşabilr.

Zerrin' e yeniden geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.

Saygılarımla...
Alp...

Etiketler
Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Ooo.Yeni duydum.Ciddi bir sorunu yoktur umarım.
Çok geçmiş olsun.

sinan-izmir' Alıntı:
Ooo.Yeni duydum.Ciddi bir sorunu yoktur umarım.
Çok geçmiş olsun.

Kaburga striktürü' nün kıkırdak yapısında ciddi bi zedelenme sözkonusu. Ağrı ve acısı çok fazla. Tek çarede ağrı kesici ve istirahat maalesef.

Zerrin hanım' la görüştüm. Önceden konuştuğumuz bu konuyu felan açtığımı haber verdim.

Gelecek gelemeyecek, görüşüp görüşemediği herkese şimdiden çok çok teşekkür ediyor.
Sevgilerini ve Saygılarını iletiyor bütün aileye...

Sağlıcakla....

Zerrin Hanıma geçmiş olsun dileklermizi iletirseniz sevinirim, gelmek isterdim fakat işten biraz geç ayrılıyoruz ve o saatlerde büyük bir ihtimal çalışıyor olacağım.

En yakın zamanda sağlığına kavuşması dileklerimle

Alp Bey gelmeyi çok isterdik ama malum biz yarın yola çıkacağız
ve bugünde yol hazırlıkları var akşam onlarla uğraşacağız...
kusurumuza bakmayın lütfen Zerrin'e acil şifalar dilerim...
Bol bol dinlensin, dinlensin ki inşallah bu rahatsızlığından hiçbir eser kalmasın
selamlarımızı iletirmisiniz lütfen..

Alp abi bizdende çok selam söyle, geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin. Kendini yormasın hemen iyileşsin en kısa zamanda tekrar aramıza bekliyoruz.

İstanbul'dan katılma imkanım yok ama.

Zerrin ablacım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..

Ya o saatlerde bende çalışıyor olacağım, o nedenle gelmem mümkün değil. Ayrıca zaten fazla kalabalık yapıp Zerrin hanımın başını ağrıtmamakta fayda var, zaten bildiğim kadarıyla ağrısı çok fala. :-\

Zerrin sonra bunları okursun muhakkak,
Çok geçmiş olsun, inşallah biran evvel iyileşir ve yeşil sahalara geri dönersin :D
Biran evvel geri dön ki, daha bol bol "Uçan Zerrin" fotoları çekelim. ;D

Sevgilerle,

Murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR