17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,737

Etiketler
Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Alfonse' Alıntı:
Arkadaşlar,
Zerrin' e ziyaretimizi gerçekleştirdik.
Maalesef internete giremiyor şu aralar. Elbette, ilk fırsatta okuyacaktır bunları....

Önceden yazdığım gibi istirahat ediyor, ağrı kesici gibi ilaç tedavisi yapıyor. En azından 1 hafta daha böyle olması gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bizi kardeşi Hayati ve eşi Nilgün hanım çok çok çok güzel ağırladı... Pasta, börek v.s. süperdi ;D hasta ziyaretine gittik, vallahi zahmet verdik. Sohbet o kadar koyuydu ki :smiley: zahmet verdiğimizi ertesi gün farkettim, kendim adına biraz utandım açıkçası.
Ama Zerrin ve ev sahipleri o kadar sıcak ki, başka bi ortam zaten tezahür edilemezdi. Bu da mazeretim oldu ;)

Eren, Ferdane hanım, Fatih, Necla hanım ve ben hepinizin tüm iyi dilekleriniz ile selamlarınızı samimiyetle taşıdık Sevgili Zerrin' e.....

Sağlıcakla...

Çok Yat,
Çabuk Kalk,
Çok Gezelim....
Ok? :smiley:

Alp Bey,ziyaretimizi o kadar renkli,ayrıntılı ve canlı yazmışınız ki yogunlugum arasında yazdığım 2 satır yazı bana çok sönük geldi ;) ,kaleminize sağlık ...

Büyük puntolarla yazılan yazının ,sizin çiçeğin üzerine yazdıgınız Zerrininde ağrılı gülmelerine neden olan not olduğunu da ben belirteyim...

Çok oturma için; koyu sohbette nefes aldığınız sırada araya girerek izin istediğim için ssınırı çok az aştığımızı söyleyebilirim...

e hadi Zerrin ama bir an önce kalk artık katıl aramıza özledik seni..

ZERRİNCİĞİM ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM BİRAN ÖNCE AYAĞA KALKMAN DİLEĞİYLE ÇOK ÖPÜYORUM.

Bu güzel dilekler,eminim iyileşmesinde ilaç takviyesi kadar faydalı olacaktır

Bukadar güzel insanların, güzel dilekleriyle tez zamanda ayağa kalkacağından eminim.

Arkadaşlar en son durum ne bilen var mı ? 17 Eylül'den sonra giden veya bir şekilde ulaşan biri varsa Zerrin ablanın son durumunu paylaşabilir mi ?

Geçmiş olsun zerrin hanım.ALLAH,tan acil şifalar dilerim.

cagdas90' Alıntı:
Arkadaşlar en son durum ne bilen var mı ? 17 Eylül'den sonra giden veya bir şekilde ulaşan biri varsa Zerrin ablanın son durumunu paylaşabilir mi ?
Telefonla görüştüm,dinlenmeye devam ettiğini,hareket edince ağrıların arttığını söyledi.Zerriin'e de dedim,önümüzdeki hafta onu kısa süre evden çıkarıp hava aldıralım olmazsa ;) ,iyi gelebiliriz....

ferdane gül' Alıntı:
Telefonla görüştüm,dinlenmeye devam ettiğini,hareket edince ağrıların arttığını söyledi.Zerriin'e de dedim,önümüzdeki hafta onu kısa süre evden çıkarıp hava aldıralım olmazsa ;) ,iyi gelebiliriz....
Çok iyi olur Zerrin ablaya da büyük moral olur, böyle bir şey yapılacaksa ağır dershane temposundan imkan bulabilirsem ben de gelmeye çalışırım..

Alfonse oralardamısın neyaptın rahat gittinmi.
Ceranustan haberler?
Görüntüye gel.

Zerrin, geçmiş olsun. Çok üzüldüm. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim.
Sevgilerimle

NİVACI' Alıntı:
Alfonse oralardamısın neyaptın rahat gittinmi.
Ceranustan haberler?
Görüntüye gel.
ferdane gül' Alıntı:
Zerrin ile telefonla görüştüm,dinlenmeye devam ettiğini,hareket edince ağrıların arttığını söyledi.Zamana ihtiyacı var

Alp Bey,İzmire rahat gitmiş,bayramda görüştük...

Sevgili Ferdane ben zaten İzmirden yazıyorum.
Dönüüşe geçerken telofonlaştık.
İlgine teşekkür ederim.
SELAMLAR.

NİVACI' Alıntı:
Sevgili Ferdane ben zaten İzmirden yazıyorum.
Dönüüşe geçerken telofonlaştık.
İlgine teşekkür ederim.
SELAMLAR.
Ya :( ,mesajınızı tekrar okudum,yanlış anlamışım...Ankara'dan selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR