19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan varsın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,120
Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Seyahatimize gelince 19 şubat perşembe sabahı izmitten çıktık.
Önce bot Show davetiyelerimizi değerlendirelim dedik bot showa uğradık, oradaki iki noktayı belirtmek isterim Biri Kybele firmasının bot yanında karavan imalatı da yaptığını (15 m3 ducato ) fabrikasyon olarak parçaları monta ettiğini gördük çok hoşumuza gitti çok ziyaretçisi vardı bot showdaki karavanın .Diğeri ise yeni sistem domatic Premium tentenin başka bir firmayla anlaştığını ve fiyatların büyük ihtimalle düşeceğini duymak sevindirdi bizi.
Yola devam istanbulu 30 km geçtik kara kışı bıraktık. Kupkuru güneşli bir havada yağmur dahi görmeden gittik geldik.
İpsala kapıda ve yunan kapıda sigorta dahil hiç bir sorunla karşılaşmadık
Gecelemeyi dedeağaçta 3.€ ödiyerek (24 saat konaklama fiyatıda aynıymış)yaptık.Rıhtımda sakin güvenilir bir yer Wc ve su mevcut.
Öğlen saatlerinde iskeçeye vardık merkezi yerde 1 gece konakladık 2 kişi kahvaltı dahil 45€ ödedik. karnaval dan sonra çok daha ucuz kalabilirsiniz dediler .Otopark ve internet ücretsiz idi.
Ertesi sabah kavala ya günü birlik gittik akşama yine aynı otelin park yerinde ücretsiz olarak kaldık.Deniz ürünleri yemeye yürüyerek gittik.
Ertesi sabah Karnaval Kortejini izledik ve akşam Tr ye dönmek üzere yola koyulduk.Hudutda Mahşeri bir kuyruk vardı,
Keşanlı bir karavancı arkadaş ben keşana gideceğim için mecburum ama İstanbula gidecekseniz pazarkuleye yönelin dedi
Kendisine burdan tşk.ederiz.Yolumuz uzadı ama pazarkulede hiç beklemeden TR.giriş yaptık
ersin
 

Etiketler
Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Ersin bey ilginize teşekkür ederim arkadaşınızı yormaya gerek yok.seyahatiniz güzel geçmiş bende yunanistana çok sık gidiyorum eskiden gümrük bakanlığının sitesinde gümrük kapılarının yoğunluğunu gösteren bir uygulama vardı internetten kontrol eder ipsala kapısı yoğunsa hemen pazarkuleye yönelirdim nedense artık kaldırmışlar.ayrıca kapıkulede yoğun olduğu zaman bilhassa yaz sonu almanya'ya dönen türk vatandaşlarının çok yoğun çıkış yaptığı dönemlerde pazarkuleden çıkmak oldukça zaman kazandırıyor.yunanistana girişten 30 km sonra sevilingradda bulgaristana geçiyorsunuz.
 

Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Ersin abi sorunsuz geziyi tamamlamana sevindim.
Kapılarda yoğunluk uygulaması yerine sanırım anlık kamera görüntülerini veriyorlar. Yaz doneminde kamera görüntüsüne de aldanmamak lazim zira yurtdisinda ki soydaşlarımızın ne zaman yoğunluk yaşatacağı hic belli olmuyor... Yaz doneminde kamera görüntüsüne aldanıp evden (Edirne) çıkıp kapıda 6 saat beklemişliğim var. Alışık olmayınca, eziyet gelmişti.
 

Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

İlhan bey ben bahsettiğim gümrüklerdeki kamera görüntüsü değildi,zaten bu kamera sistemi halen devam ediyor.Benim yazdığım her çıkış kapısında saat başı araç geçiş sayısını gösteren fakat uygulamadan kaldırılan bir sistemdi

Image
 

Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Şadan abi Devamlı Anlık veri girişi yapmak bizim gibi çalışkan bir millete zor gelmiştir. Ver kamera görüntüsünü işler kolaylaşsın... :smiley:
 



Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Abi bahsetiğin karavanın fotoğrafları nerde ?
 

Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?

Tanju makinamda var ama bende kabiliyet yok.
Sana aşağıdaki linkden bakmanı öneririm
slm.
ersin

https://instagram.com/p/y9PpLrrmB0/
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst