1972 MPODEL İMPALA SİLECEK MOTORU LAZIM ACİLL...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,222

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
SLM ARKADAŞLAR 1972 İMPALA ARACIMIN SİLECEK MOTORU BOZULDU 1 HAFTADIR ARAMADIĞIM YER KALMADI ELİNDE OLAN YADA NERDE BULABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM SAYGILAR...

Etiketler
Ynt: 1972 MPODEL İMPALA SİLECEK MOTORU LAZIM ACİLL...

Recep Bey,
http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php
sitesinde 1972 model impalanız için silecek motoru var.Aracınızın motorunu bilmediğim için genel olarak baktım stokta gözüküyordu.Siz seçerken motorunuza göre seçin ki olasılıklar azalsın.

sami bey tşk ederim paylaşımınız için:smiley: bu siteyi başka bir arkadaşta önermiş sitede bende bir göz attım buldum stoklarında varmış, almayı düşünüyorum ama daha önce bu siteden alışveriş yapmadım nekadar zamanda gelir siz bu siteden alışveriş yaptınızmı?

silecek motorunun nesi var acaba tamirle kurtaramıyomusunuz ?

langona' Alıntı:
sami bey tşk ederim paylaşımınız için:smiley: bu siteyi başka bir arkadaşta önermiş sitede bende bir göz attım buldum stoklarında varmış, almayı düşünüyorum ama daha önce bu siteden alışveriş yapmadım nekadar zamanda gelir siz bu siteden alışveriş yaptınızmı?
Recep Bey sürekli alışveriş yaptığım bir site ,genelde 3 çeşit kargo şekli sunuyor.Ben hep en hızlısını seçiyorum.KArgo ücretleri gayet uygun(USPS)KArgo süresi Amerikadan çıkış noktasına göre değişiyor.En kısa 4 gün ,en uzun 15 gün de geldiği olmuştur.

silecek motorunun içerisinde çalışan devre mekanizması var o arızalandı yapanda yok istanbula yolladım motoru parçacıya ordada elektrikçiler baktı yapamadılar, çıkmasını arıyorum oda ümitsiz, rockauto sitesinde buldum oradan alacam sıfırını 225 tl türkiyede çıkmasına enaz 200 tl isterler oda bulabilsem, yenisini almak daha mantıklı.

sami bey tşk ederim verdiğiniz bilgiler için:smiley: 2, el parça gelme ihtimalı yokdur umarım siz bu siteden aldığınız parçalar sıfırmı? birde bu siteye üye olmak gereklimi ve iletişim adres bilgilerini ingilizcemi türkçemi doldurmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...

Recep bey, neredesiniz bilmiyorum ama Zeytinburnu Küçük oto sanayi sitesinde klasik otomobillerin elektrik işlerini yapan ustamız var fikrini almanızı öneririm.
Cemal Onur - (0212) 679 90 46 - (0530) 931 53 43
Yardımcı olacaktır..

Ynt: 1972 MODEL İMPALA SİLECEK MOTORU LAZIM ACİLL...

tşk ederim kemal bey öneriniz için:smiley: ben balıkesir akçaydayım ama farketmez ben verdiğiniz numaralardan arıyacam ustayı bir görüşmekde fayda var enazından bir görüşünü alırım başka şansım kalmadı çünkü çaresiz kalınca insan bütün şansını deniyor sağolun.

klasiginiz çok güzel görünüyor resimlerini paylaşırmısınız,bendede amerikan hastalıgı derin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR