1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,925
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

bununiçin farkındaysan özel alt üst rulmanlı sag tarafda görünen agır hızmet menteşeyi yapdırdım ses yok sarsıntı yok sorun yok:smiley:
kupaya baglantısı olmaması daha güzel önceden kupaya zarar verme ihtimalide caedı oda ortadan kalkdı ama büssürü boş delik çıkdı netcez bilmiyom:smiley:
coşkun by dodikleriçin neye karar verdin bu arada haber vermediniz?

Etiketler

Deniz abi kupada kalan deliklere mercimek başlı alyan civatalar tak hiç değilse delik deşik görünmez pas yapmaz hoş durur..

merhaba İst'e gelişim 01-02 Mayıs gibi olabilecek; geldiğimde hala duruyorsa (kısmetse) hem tanışıp hem teslim alırım...
resimleri tekrardan şöylebir inceleyince gerçektende komple kupayı taşır Maşallah :D
C.C.

evedilaz' Alıntı:
bununiçin farkındaysan özel alt üst rulmanlı sag tarafda görünen agır hızmet menteşeyi yapdırdım ses yok sarsıntı yok sorun yok:smiley:
kupaya baglantısı olmaması daha güzel önceden kupaya zarar verme ihtimalide caedı oda ortadan kalkdı ama büssürü boş delik çıkdı netcez bilmiyom:smiley:
coşkun by dodikleriçin neye karar verdin bu arada haber vermediniz?

yeni lastiklerimizle ilk karelerimiz gerçekten aracın karakterini etkileyen en büyük unsur lastikmiş
yaşadık gördük bu işlemden ortalama 1500 lira zarar etsekde ders alınacak bir konu :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

IMG_4017.jpg

IMG_4018.jpg

IMG_4016.jpg

IMG_4019.jpg

Vay Vay Vay!!! Lastiğe bak :D
Sadece lestiklerin; aracın duruşunu bu kadar değiştirmesi çok ilginç yaaa...
benimki de aldıktan sonra sanki yenilenmişti lastikleri değiştirince...
çok heybetli olmuş gerçekten.
C.C.

Maşallah;çok güzel olmuş..
Hocam + bir soru :smiley:
telsiz anteni; ben'de arkada tampona taktım;lakin tüv'de bir problem olurmu acaba?? bilginiz varmı??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR