1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,199

Etiketler

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

evet ama dediğin gibi şimdilik yeter valla sen bu işleri bizede öğreticen abi....ön ve arka 2 kilit 1800 mü? istendiği anda temin edebiliyormuyuz abi

ersel bey diferansiyeller dana 44 heralde değilmi.Öne de aynı kilittenmi taktınız.

yavuz-çelikel' Alıntı:
ersel bey diferansiyeller dana 44 heralde değilmi.Öne de aynı kilittenmi taktınız.
yavuz abi bende konu sahibi olarak sizin muhabbetlerinizden sebeblenip bişeyler öğrenmeye calısıyrorum kusuruma bakmayın artık

umutcelikel' Alıntı:
Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...

8 üççeyrekti sanırım .

umutcelikel' Alıntı:
Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...
ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarım bilmemek ne zor şey ;D

muhacir' Alıntı:
ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarım bilmemek ne zor şey ;D
Ayıp ediosun abicim ne demek....
Önden arkadan fotoğrafını çekersen yardımcı olabiliriz sanırım...
250 lik 4x4 Doçların arka Dana 60 ve anadan kilitli, onu biliyorum ama)))

eyvallah abi..........bu arada kilitleri takınca günlük kullanımda herhangi birbi sıkıntı doğuyormu( ya zaten benim sorulardan mevzudan nekadar caktığım alnasılıyor dimi )