KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...
Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...
ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarım bilmemek ne zor şey ;D
ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarım bilmemek ne zor şey ;D
Ayıp ediosun abicim ne demek....
Önden arkadan fotoğrafını çekersen yardımcı olabiliriz sanırım...
250 lik 4x4 Doçların arka Dana 60 ve anadan kilitli, onu biliyorum ama)))
eyvallah abi..........bu arada kilitleri takınca günlük kullanımda herhangi birbi sıkıntı doğuyormu( ya zaten benim sorulardan mevzudan nekadar caktığım alnasılıyor dimi )