yavuz abi bende konu sahibi olarak sizin muhabbetlerinizden sebeblenip bişeyler öğrenmeye calısıyrorumyavuz-çelikel' Alıntı:ersel bey diferansiyeller dana 44 heralde değilmi.Öne de aynı kilittenmi taktınız.
Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...muhacir' Alıntı:maliyet ne olur sizce ve nasıl bulurum
umutcelikel' Alıntı:Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...
ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarımumutcelikel' Alıntı:Arka diferansiyele emin olamadım, ya 8 bir çeyrek ya 8 üç çeyrekti. Dana değildi ama ona eminim. Tipini netleştirebilirseniz burada Rauf Ustaya falan sorarım ben...
Ayıp ediosun abicim ne demek....muhacir' Alıntı:ustamamı sorayım yoksa üstünde herhangi bir etiket baskı bişey oluyormu ? yaaa bu arada böyle sorular sorarak sizi daraltmıyorum umarımbilmemek ne zor şey ;D