1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,284

Etiketler

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

maşallah aracınız gayet güzel bir şekilde toplanıyor kazasız belasız binmek nasip etsin...

abi elektrik işi bitti sayılır 1 kaç saate tamam....kaporta işleride akşam üstü biter .......son resimlerini çekip eklerim...pazarteside gazcıya gidicez nasipse :smiley:

Üstadım güle güle kullanmak nasip olsun.Yanlız power direksiyon taktınmı bilmiyorum ama power ister. Bende taktırcağım. Kara direksiyon büyük dert. Selamlar...

doçhasan' Alıntı:
Üstadım güle güle kullanmak nasip olsun.Yanlız power direksiyon taktınmı bilmiyorum ama power ister. Bende taktırcağım. Kara direksiyon büyük dert. Selamlar...
abi burada maliyeti 900 tl şuanda imkanlar müsait olmadığından takmadım ama rahatlayınca taktırıcam...orada maliyet nasıl

Çıkmalar 400-500 TL civarı. Ustalık v.s. 600- 700 TL yi buluyor. Ama pover şart yolda zorluk yok ama park etmek bir ölüm sanki. Selamlar...

çok moralim bozuk.tadilata başlamadan önce marş dinamosunda hiç birşey yoktu cumartesi ilk çalıştırdığımızdan bu yana problem cıkartmaya basladı.kurtarmaya calısıyorum ama galiba cıkma bir marş motoru gerekecek.bulma konusunda yardımcı olabilecek varsa aklında olsun.bursada buldum 150 tl diyorlar.arac boyadan cıktıktan sonra yani gecen hafta buzamana kadar yaptığımın dısında 1000 liraya yakın masraf ettim 1 haftada :(

dostum üzme kendini yawww . ben ne yapayım .bende bugün 5 ileri şanzıman aldım onu koyacam ALLAH nasip ederse . zira kendi şanzımanı çok çok iyi ama benzinli şanızmanı olduğu için rampada zorluk çıkarıyordu . gittim 309 mersedes 5 ileri aldım onu koyacam şimdi bu arada 4 ileri muayyer benzinli doç şanzımanı var satılık ;D ;D ;D ihtiyacı olan varsa anlaşırız ;D ;D ;D ;D ;D

varya sırf bu garaj yüzünden daha 4x4 almadan parça toplatmaya basladınız ya bana ne diyeyim artık ben ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR