KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muhacir,
sen arabayı komple dağıttığın için daha iyi bilirsin.
amerikada hummer h3'lerin çift kabin modellerinde dikkat ettim de bagaj bölümü ile yolcu kabini tek parça
bizim araçlar da 2 parça halinde ya. aradaki yaklaşık 1,5 cm'lik aralık göze hoş görünmüyor. bunu kabine sabitlemek mümkünmü sence?
selamlar
bilge
sabitlemek derken ya raya profil, U yada köşebent falan koymak gerek yada kasayı direk kupaya civatalarla kaynakla macunla birleştirmek gerek ama bence ayrı daha hoş zaten araya parca koymadan birleştirirsen şasedeki kupa bağlantı yerleri geride kalır yeni delik acmak gerek
Mekanikte makul ve mantıklı modifiyelere sözüm yok, ancak kaporta ile ilgili işlerden (kesme biçme şekil değiştirme) pek haz etmiyorum şahsen.Demek istediğim doğan görünümlü şahin misali.))
Serhat merhaba,
aracın durumu ne yeni resimleri ne zaman eklicen?
herkes de aynı benim gibi merakla bekliyordur
kar ve soğuktan işler yavaşladı mı yoksa?
selamlar
Serhat merhaba,
aracın durumu ne yeni resimleri ne zaman eklicen?
herkes de aynı benim gibi merakla bekliyordur
kar ve soğuktan işler yavaşladı mı yoksa?
selamlar
selamlar......
valla sormaya burada kar soğuk yağmur derken sanayide işler yavaşladı.aslında calısılmıyor değil ama ufak işler yapıdığı için pek resim almadım.. birde hava yağıslı nemli diye ustaya hadiboya diye baskı yapmıyorum ortalığın nemi azalsın biraz...