1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,566
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Pırıl pırıl olmuş gerçekten..
Muhacir bey bu arada birşey danışmak istiyorum..
Örneğin yüksek bir sudan veya dereden geçtiniz diyelim ve araç içi su aldı..
Bu gibi durumlarda araç tabanına yaptığınız keçe ve halıyı kurutmak gerçekten çok zor oluyor
ve buda zamanla aracın altının çürümesine sebep oluyor..
Bu titizlikte bir iş yaparken bunu da düşündünüzmü..
Bende de 86 Model Nissan Patrol var ve ben de bu önümüzdeki günlerde iç kaplama olayına giricem..
Fikir alışverişi açısından sizden bu konuda bilgi talep etmemde bir sakınca yoktur umarım..
Konu linki inceleme fırsatınız olur umarım. ayrıca araç tabanına direk olarak alüminyum mebran düşünüyorum..
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.80
Karadeniz Ereğliden sevgilerimle

Etiketler

Alüminyum Folyolu mebran..
[attachment=1]

Aluminyum_Folyolu_mebran.jpg

PajeroCat' Alıntı:
selamlar......
öncelikle benim aracın yapım aşamalarına göz attıysanız ciddi bir kaporta işçiliği yaptık.1 tek çürük delik vs kalmadı ve eklerin tamamı cekomastik çekilip içten dıştan pütür atıldı.döşemeye başlamadan öncede aracın içine hortumla su doldurup kontrol ettik.bence dohacak tek sıkıntı kapı fitillerinden alması.onuda eski halina ilava 3 ayrı noktadan fitil uygulaması yaptık kapılar da ciddi sıkı kapanıyor.evet ziftli keçe ıslanırsa zor kuruyormus ama üstüne döşediğimiz çelik halı denen otobüs halısı suyu içine almıyor ve çok çabuk kuruyor

Valla sanıyorum sizin kullanacağınız memran benim kullandığımdan kesinlikle daha sağlam mukavemetli bir ürün.kapılardan almadıktan sonra bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum

muhacir' Alıntı:
selamlar......
öncelikle benim aracın yapım aşamalarına göz attıysanız ciddi bir kaporta işçiliği yaptık.1 tek çürük delik vs kalmadı ve eklerin tamamı cekomastik çekilip içten dıştan pütür atıldı.döşemeye başlamadan öncede aracın içine hortumla su doldurup kontrol ettik.bence dohacak tek sıkıntı kapı fitillerinden alması.onuda eski halina ilava 3 ayrı noktadan fitil uygulaması yaptık kapılar da ciddi sıkı kapanıyor.evet ziftli keçe ıslanırsa zor kuruyormus ama üstüne döşediğimiz çelik halı denen otobüs halısı suyu içine almıyor ve çok çabuk kuruyor

Bilgilendirme için teşekkür ederim..Kaporta işçiliği bittikten sonra bende çekomastik ile aynı işlemleri yapmayı düşünüyorum..
Çelik halı denen otobüs halısını nereden temin ettiniz ve fiyat ne kadar Muhacir bey..

PajeroCat' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkür ederim..Kaporta işçiliği bittikten sonra bende çekomastik ile aynı işlemleri yapmayı düşünüyorum..
Çelik halı denen otobüs halısını nereden temin ettiniz ve fiyat ne kadar Muhacir bey..
araç döşemesi satanlarda rahatlıkla bulabilirsiniz ama toplu aldığım için fiyat bilmiyorum sorar öğrenirim ...satıcı arkadaşım

muhacir' Alıntı:
araç döşemesi satanlarda rahatlıkla bulabilirsiniz ama toplu aldığım için fiyat bilmiyorum sorar öğrenirim ...satıcı arkadaşım
Tşk.ler..Edremit desiniz heralde..Karadeniz Ereğli de de döşemeciler var ancak böyle bir ürüne rastlamadım hiç..
Eğer makul bir fyat olur ise 5 m2 kadar gerekiyor bana..
Ben de burada araştırıcam ve sizden m2 fiyatını bekliyorum..
Tekrar teşekkürler..

Yarın tekrar haberleselim eğer siz bulamazsanız ben buradan ihtiyacınız kadar alır yollarım ama kargoyuda hesaplamak gerek astarı yüzünü geçmesin ;D ayrıca bu çok sert bir malzeme islerken hem zor hemde çizgileri denk getirmek için zaiyat verebiliyor hesabı biraz fazla tutun

muhacir' Alıntı:
Yarın tekrar haberleselim eğer siz bulamazsanız ben buradan ihtiyacınız kadar alır yollarım ama kargoyuda hesaplamak gerek astarı yüzünü geçmesin ;D ayrıca bu çok sert bir malzeme islerken hem zor hemde çizgileri denk getirmek için zaiyat verebiliyor hesabı biraz fazla tutun
Anlaşılmıştır..Teşekkürler Muhacir bey..
Kolaylıklar diliyorum sizlere..

Kaucuk paspasları nereden buldunuz? Resmen cuk diye oturmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR