KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet Beyaz çok yakışıyor Patrol lere ama mat siyah da çok hoş duruyor özellikle jantlarıda siyah yaparsan ancak nissan yazısının kırmızı
renk olması gerçekten çok daha farklı gösterebilir aracı..Bunu deneyeceğim..Ben belki boyamam ama canlı bir kırmızı folyo ile kaplayarak
denemeye çalışacağım..Öneri adına tsk.ler..
sevgiler
Barkın bey merhaba;
Ereğlidesiniz heralde..Cj8 nerde acaba..görmedim hiç veya denk gelmedi..
bu arada hangi kaportacı ile çalışacaksınız..
Tanışabilmek ümidiyle..
532 687 64 07
sevgiler
Murat AYRAL
Abi Ereğide elmatepe mah. inallı sok. ikametgah ediyorruz.Yolunuz düşerse bekleriz .Eski sanayide Mustafa Demirel (kardeşler kaporta )İle dedem görüştü yaparız dedi daha bekliyoruz .Olmadı biz ufak ufak tabandan yapmaya baştayacaz .Buda dedemin kendi yaptıgı arazi aracı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28426.msg244837#msg244837
Merhaba Barkın bey;
Dedenizin yapmış olduğu bu araca inanın gıpta ile baktım ve tüm yorumları tek seferde büyük bir
heyecanla okudum..öncelikle paylaşımlarınız adına teşekkürler..
Bende sizlerle tanışabilmek isterim..Cebimi yazmıştım..
Uygun olduğunuz bir zamanda bulusabilmek adına sizden haber bekliyorum..
Dedenizin ellerinden öper, yarattığı bu çok özel aracınızla keyifli günler dilerim.
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Kdz.Ereğli
Bu da benm cebim 05365758419.Abi ehliyeti kazandım ama daha çıkarmadım.Ehliyetimi aldıgımda ve aracımız olduğunda sizinle ve diger abilerimizle geziler buluşmaktan memnuniyet duyarım.Yolunuz bizi oralara düşürse bekleriz.
Bugün yapılanları görmek adına sabah erkenden sanayi yolunu tuttum ve
çok şirin bir makine ile karşılaştım..
Araç 1974 Model, 28 Hp 1493cm3 motora sahip bir BMC- Austin Leyland traktör idi..
Sahibi ile tanıştım ve 2500 TL. ye yeni aldığından ve mazot otomatiğinden hava kaçırdığından
dolayı sanayiye geldiğinden bahsetti..60 Yaşlarında şirin bir Karadeniz Ereğli köylüsü idi kendisi..
Aracı çok şirin ve hoş bulduğumdan paylaşmak istedim sizlerle günlüğüm vasıtası ile...
suanda sahibinden komda 3 kapı patrol var ama buaracın parca durumu arazı dekı kabılıyetı dıyeelım artık nasıldır tavsıyeedlılırmı sıkıntısız aracmıdır karar sızım
Merhaba Hakkı bey;
Evet aracım 1986 Nissan Patrol-SD33..
Aracım ile ilgili tüm bilgiler bu günlükte mevcut..
Umarım güzel ve iyi bir patrol bulursunuz..
sevgiler..
Sevgili günlüğüme çekmiş olduğum son fotoğraflarımı bile eklemeye zamanım yok desem..
Artık sanayide ikinci bir işim var sevgili günlüğüm..Sevgili Patrol üm ile sanayii günleri yani
En kısa zamanda yurtdışından getirttiğim kupa takozlarımın fotoğraflarını ve projedeki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..