1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,994
Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

PajeroCat' Alıntı:
Evet Beyaz çok yakışıyor Patrol lere ama mat siyah da çok hoş duruyor özellikle jantlarıda siyah yaparsan ancak nissan yazısının kırmızı
renk olması gerçekten çok daha farklı gösterebilir aracı..Bunu deneyeceğim..Ben belki boyamam ama canlı bir kırmızı folyo ile kaplayarak
denemeye çalışacağım..Öneri adına tsk.ler..
sevgiler:smiley:

Bilgi paylaştıkça çoğalır...burda kırmızı nissan yazısına bir örnek var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-navara-orjinal-4-4-30389380/detay

ön panjur siyah olması lazım tabi... :D

Etiketler

darktreys' Alıntı:
Bilgi paylaştıkça çoğalır...burda kırmızı nissan yazısına bir örnek var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-navara-orjinal-4-4-30389380/detay

ön panjur siyah olması lazım tabi... :D

Paylaşım adına tşk.ler..

PajeroCat' Alıntı:
Barkın bey merhaba;
Ereğlidesiniz heralde..Cj8 nerde acaba..görmedim hiç veya denk gelmedi..
bu arada hangi kaportacı ile çalışacaksınız..
Tanışabilmek ümidiyle..
532 687 64 07
sevgiler
Murat AYRAL
Abi Ereğide elmatepe mah. inallı sok. ikametgah ediyorruz.Yolunuz düşerse bekleriz .Eski sanayide Mustafa Demirel (kardeşler kaporta )İle dedem görüştü yaparız dedi daha bekliyoruz .Olmadı biz ufak ufak tabandan yapmaya baştayacaz .Buda dedemin kendi yaptıgı arazi aracı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28426.msg244837#msg244837

Merhaba Barkın bey;
Dedenizin yapmış olduğu bu araca inanın gıpta ile baktım ve tüm yorumları tek seferde büyük bir
heyecanla okudum..öncelikle paylaşımlarınız adına teşekkürler..
Bende sizlerle tanışabilmek isterim..Cebimi yazmıştım..
Uygun olduğunuz bir zamanda bulusabilmek adına sizden haber bekliyorum..
Dedenizin ellerinden öper, yarattığı bu çok özel aracınızla keyifli günler dilerim.
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Kdz.Ereğli

Bu da benm cebim 05365758419.Abi ehliyeti kazandım ama daha çıkarmadım.Ehliyetimi aldıgımda ve aracımız olduğunda sizinle ve diger abilerimizle geziler buluşmaktan memnuniyet duyarım.Yolunuz bizi oralara düşürse bekleriz.

En kısa zamanda arayacağım Barkın..
Sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz..
sevgilerimle..

Güzel ve yararlı bilgiler..
paylaşım adına tşk.ler..

barkın merhaba resimlerinde jeep ler gördüm satılıkmı onu merak ettım bu arada aracın guzel

resımlerde hurda gıbı gorunuyo amacım kendı kafama gore yapmak satılık araclarsa cevap yazarsan sevınırım

Bugün yapılanları görmek adına sabah erkenden sanayi yolunu tuttum ve
çok şirin bir makine ile karşılaştım..
Araç 1974 Model, 28 Hp 1493cm3 motora sahip bir BMC- Austin Leyland traktör idi..
Sahibi ile tanıştım ve 2500 TL. ye yeni aldığından ve mazot otomatiğinden hava kaçırdığından
dolayı sanayiye geldiğinden bahsetti..60 Yaşlarında şirin bir Karadeniz Ereğli köylüsü idi kendisi..
Aracı çok şirin ve hoş bulduğumdan paylaşmak istedim sizlerle günlüğüm vasıtası ile... :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1974-BMC- Austin Leyland1.jpg

1974-BMC- Austin Leyland2.jpg

1974-BMC- Austin Leyland3.jpg

1974-BMC-Austin Leyland.jpg

1974-BMC-Austin Leyland plaka.jpg

slm lar murat bey suankı aracınız nissan patrol sanırım sızden bazı bıl gıler almak ıstıyorum

suanda sahibinden komda 3 kapı patrol var ama buaracın parca durumu arazı dekı kabılıyetı dıyeelım artık nasıldır tavsıyeedlılırmı sıkıntısız aracmıdır karar sızım

Merhaba Hakkı bey;
Evet aracım 1986 Nissan Patrol-SD33..
Aracım ile ilgili tüm bilgiler bu günlükte mevcut..
Umarım güzel ve iyi bir patrol bulursunuz..
sevgiler..

Sevgili günlüğüme çekmiş olduğum son fotoğraflarımı bile eklemeye zamanım yok desem..
Artık sanayide ikinci bir işim var sevgili günlüğüm..Sevgili Patrol üm ile sanayii günleri yani:smiley:
En kısa zamanda yurtdışından getirttiğim kupa takozlarımın fotoğraflarını ve projedeki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR