Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..
Bilgilendirme adına teşekkürler Ali bey,
zamanınızı ayırarak gayet güzel bilgiler edindim aracım ile ilgili..Gerçekten teşekkür ederim..
Renk konusuna gelince, rengini değiştirmeyi düşünmüyorum..Yani daha tam karar vermedim aslında
ancak şase, kupayı ayırıp bu ilemleri yapsaydım heralde kesinlikle mat siyah veya beyaz yapardım sanırım..
Şimdilik şu çürük işlerini bir toparlayayım ondan sonra net bir karar vericem ama heralde aynı renkte kalıcak büyük ihtimalle..Bu arada Dodge Super Vagon ' un sahibi ile tanışamadım..Şehir dışındaymış sahibi eme eğer tanışır isem
satıp satmayacağını ve araç özelliklerini öğrenir paylaşırım günlüğüm vasıtası ile..
Siz telefonunuzu verirseniz eğer ben sizi arayabilirim dilerseniz..
Sevgi ve hürmetlerimle..
ali fuat yongacı' Alıntı:Tekrar merhaba size en müsait zamanda ulaşmaya çalışacağım.....aracınız bizdeykende yine lacivert renkli idi.....müşavir olan beye 2001 yada 2002 de satmış olabiliriz......bizden önceki sahipleri aracı Kıbrıs üzerinden ithal etmişler...o dönemlerde yabancı eşler ile evlilik yapanların araç getirme hakları vardı belki hatırlarsınız...o şekilde ithal edilmiş.....vede bir tv programı yapan firmaya satılmış yanılmıyorsam.......bizde İstanbulun Fulya semtindeki bir galeride aracı görüp hemen satın aldık fakat kardeşimin eşi işleri sebebiyle 1-2 yıl sonra aracı malesef satmak durumunda kaldı.....................renk değişimi yapacaksanız hardtop beyaz olmak şartı ile patrolun fabrika renklerini kullanın derim bence tabiki zevk sizindir...........Sizin sanayideki fotoğrafladığınız araç dodge pover wagon 46...52 yıllarına ait olabilir....sadece vites topuzu direksiyon simidi ve stop lambaları orjin değil......şayet satılıyorsa gezenbilirde duyurup kıymetinii bilecek birisine gitmesiini isterim.....tekrar kolay gelsin....görüşmek dileği ile hoşçakalın...
Bilgilendirme adına teşekkürler Ali bey,
zamanınızı ayırarak gayet güzel bilgiler edindim aracım ile ilgili..Gerçekten teşekkür ederim..
Renk konusuna gelince, rengini değiştirmeyi düşünmüyorum..Yani daha tam karar vermedim aslında
ancak şase, kupayı ayırıp bu ilemleri yapsaydım heralde kesinlikle mat siyah veya beyaz yapardım sanırım..
Şimdilik şu çürük işlerini bir toparlayayım ondan sonra net bir karar vericem ama heralde aynı renkte kalıcak büyük ihtimalle..Bu arada Dodge Super Vagon ' un sahibi ile tanışamadım..Şehir dışındaymış sahibi eme eğer tanışır isem
satıp satmayacağını ve araç özelliklerini öğrenir paylaşırım günlüğüm vasıtası ile..
Siz telefonunuzu verirseniz eğer ben sizi arayabilirim dilerseniz..
Sevgi ve hürmetlerimle..