1986 Mercedes GD 240 ya da 1987 Defender ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EAnlas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,886

EAnlas

Yeni Üye
Beyler,
İki tercihim var.

Biri Mercedes 1986 GD 240 diğeri ise 1987 Defender.
Defenderlar hakkında ortalama bilgim var ama G serisi ile ilgili pek bir bilgim yok. Acaba hangisini almamı tavsiye edersiniz birde G serisi ile ilgili istanbulda hangi ustayı tavsiye edersiniz?

Acil yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
EA

Etiketler
Ynt: 1986 Mercedes GD 240 ya da 1987 Defender ?..

araç bölümlarinde mercedes ve land rover marka bölümlerini okuyarak detaylı bilgiler edinmeniz olası

defenderden şaşma derim

Defenderın ilk alım maliyeti mutlaka daha düşüktür. Ancak Defenderı normal binilebilir bir hale getirmek için çok masraf edersiniz.(Koltuklar, izolasyon, klima vs) GD240 da olan ön arka %100 kilitleri takmak için de Defender hayli masraf ister. Bence Mercedes daha uygun. (Mercedes G kullanmadım ama eski aracım Def 110 300Tdi dı) Pek muhtemel G serisinin günlük kullanımı da Defenderdan daha üstündür... Ama parça bulunabilirliği ve fiyatı mutlaka daha yüksektir.

OSMAN ARKADAŞA KATILIYORUM DEFENDERDEN ŞAŞMADERİM MASRAF DA ETSENİZ GÖNLÜNÜZE GÖREOLUR KAFANIZ RAHAT EDER DEFENDER

mersedes240 GD derim aractaki ön arka yüzde yüz kontrollü kilit sistemini başka bir arazi aracına uygulamanın maliyetini az cok tahmin ede bilirsiniz parca sıkıntısıda pek cekmezsiniz bütceme uygun bula bilsem hemen alırım 240 GD yi

bunu standart haliyle yapa bilen kac arac vardır sisce izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=MUBFcqBU_OM