1986 Model GD 300

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,299

srk1903

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Verilmiş bir sözüm vardı, geç de olsa yerine getiriyorum...
Bu hastalığa ben de kapıldım, herkese selamlar...

g4.jpg

g3.jpg

g5.jpg

g2.jpg

g1.jpg

g10.jpg

g6.jpg

g7.jpg

g9.jpg

g8.jpg

g11.jpg

Etiketler
Ynt: 1986 Model GD 300

Srk1903 merhaba,

çok güzel araç hayırlı olsun ...yeni aldın zannediyorum???? Çok çamur =Çok çürük unutma :smiley:

esasında aracın hikayesi biraz değişik gelişti, raştırmaya başlarken bukadar saracağını tahmin etmiyordum.
2008 model güzel bir aracım var, arsa ve inşaat işiyle uğraştığımdan o araçlar o tip yerler baya problem oluyordu. ailede boşa çıkan bir astrayı 2. araç olarak kullanmaya başlamıştım.
daha önceden bu g kasanın 0'dan bakmıştım ama s kasadan bile pahalı olduğunu o dakka öğrenmemle vazgeçmem bir olmuştu :smiley:
fiyatı denk gelcek amerikan 4X4lere bakmak için aşkın jeepe gittim, ilk göz göze gelişim orada oldu eski modeliyle.
sonra araştırmaya başladıktan sonra nasıl bir hastalık olduğunu sahiplerinden ve internetten kısa sürede öğrendim.
saolsun siteden cem ve hüseyin beylerin de tectübelerinden ve fikirlerinden yararlandım.
fazla uzatmamak için sadede geliyim.
istanbulda ts otomotiv var, mercedes servisi.g kullanıcıları bilirler ya da bilmelerin de fayda var.
sahibi hüseyin bey de bir g hastası, arabayı avucunun içi gibi biliyor.
aracı almaya karar verdiğimde araç mersedes grisiydi ve üstünde 15inch jant vardı.
yeni boyanmış arabayı siyaha boyatacağimi söyleyince hüseyin bey, ben bu arabayı boyamam, sen boyatmk istersen de aklından şüphe ederim gibisinden karşı çıktı.
ısrarlarım sonucunda boyadı, ve sonucu görünce kendi arabasını da siyaha boyadı :smiley: sahibindende şuanda satılık...
far muhafazaları yoktu onları taktırdım, orjinal davlumbazından sipariş edip taktırdım.
üzerinde gördüğünüz jant 18inch cayenne jantıdır, mersedese oldukça yakıştığını ve orjinalliğini bozmadığını düşünüyorum.
şimdilik dışıyla oynanmam bitti gibi, ileride belki dıştan takılan hava filtresi ve vinç düşünüyorum ama şimdilik kıyamıyorum.
yakın zamanda ise iç mekanda değişikler yapacağim, onları da yaptıkça buradan paylaşacağim...
buarada araçta difransiyel kilidi var...
şimdilik bukadar...

serkan hos geldin :smiley: yeni aracini hayirli ugurlu olsun. allah kazadan beladan nazardan saklasin. kisa G'nin ayri bir yeri var bende. aynalari nerden buldun serkan? kaca aldiniz, yoksa oyle mi aldiniz? onlar pahali oldugu icin hep beklemekdeyim :eek: 600 euro cifti galiba.
ic resimleri de atarsaniz iyi olur ;) motor nedir? hemen resim atiniz. cartop'un aynalari da 1000 euro ciftidir.... ;)

siayh gercekten yakisir G'ye. benim'de hayalim var bir zaman benim cabrio'yu siyaha boyatayim,kismet.

ciddi,ciddi kac kisi olduk burda? G'ciler cogalmakta galiba.

neyse simdilik G300'un tavan boyasini full detay yapmaya devam edeyim.
selamlar hus55.

serkan bey hayırlı olsun
bu sitede hrekesin(özellikle jeepçilerin ve landcıların :smiley:--şaka şaka) hayalidir G serisi
almak için çok hayal kurmak lazım
benim hayal puanım henüz yeterli değil bu araç için
ama pusudayım
gerçekten çok güzel bir araç almışsınız güzel günlerde kullanmanızı dilerim
ts otomotivde bir tane gri W460 G300 vardı daha önceden lafı geçmişti
hüseyin bey de bilir
çok temiz bir araçtı çiçek gibiydi
ama bu o değil galiba sanırım onun modeli 89 gibi kalmış aklımda
ama çok da benziyor gibi
bilemedim

tekrardan selamlar, teşekkürler...
araç o bahsettiğiniz gri araç.
aldığımda aynalar üstündeydi, ben sadece boya, basamak ve sinyallerin üstündeki kelepçeleri taktırdım.
şuanda tek eksiğim orjinal stepne davlumbazı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,929
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri