Ynt: 1986 Model GD 300
esasında aracın hikayesi biraz değişik gelişti, raştırmaya başlarken bukadar saracağını tahmin etmiyordum.
2008 model güzel bir aracım var, arsa ve inşaat işiyle uğraştığımdan o araçlar o tip yerler baya problem oluyordu. ailede boşa çıkan bir astrayı 2. araç olarak kullanmaya başlamıştım.
daha önceden bu g kasanın 0'dan bakmıştım ama s kasadan bile pahalı olduğunu o dakka öğrenmemle vazgeçmem bir olmuştu

fiyatı denk gelcek amerikan 4X4lere bakmak için aşkın jeepe gittim, ilk göz göze gelişim orada oldu eski modeliyle.
sonra araştırmaya başladıktan sonra nasıl bir hastalık olduğunu sahiplerinden ve internetten kısa sürede öğrendim.
saolsun siteden cem ve hüseyin beylerin de tectübelerinden ve fikirlerinden yararlandım.
fazla uzatmamak için sadede geliyim.
istanbulda ts otomotiv var, mercedes servisi.g kullanıcıları bilirler ya da bilmelerin de fayda var.
sahibi hüseyin bey de bir g hastası, arabayı avucunun içi gibi biliyor.
aracı almaya karar verdiğimde araç mersedes grisiydi ve üstünde 15inch jant vardı.
yeni boyanmış arabayı siyaha boyatacağimi söyleyince hüseyin bey, ben bu arabayı boyamam, sen boyatmk istersen de aklından şüphe ederim gibisinden karşı çıktı.
ısrarlarım sonucunda boyadı, ve sonucu görünce kendi arabasını da siyaha boyadı

sahibindende şuanda satılık...
far muhafazaları yoktu onları taktırdım, orjinal davlumbazından sipariş edip taktırdım.
üzerinde gördüğünüz jant 18inch cayenne jantıdır, mersedese oldukça yakıştığını ve orjinalliğini bozmadığını düşünüyorum.
şimdilik dışıyla oynanmam bitti gibi, ileride belki dıştan takılan hava filtresi ve vinç düşünüyorum ama şimdilik kıyamıyorum.
yakın zamanda ise iç mekanda değişikler yapacağim, onları da yaptıkça buradan paylaşacağim...
buarada araçta difransiyel kilidi var...
şimdilik bukadar...