umutcelikel
No pain no gain...
İlk fotoları buyurun...Gelişmeleri belirli aralıklarla paylaşacağım
)))

discovery-V8' Alıntı:Ben bugün aracı yakından gördüm ve inceledim gerçekten çok temiz kullanılmış, heryeri pırıl pırıl, ama araziye girmek için çok ekmek yemesi lazım , kocaman gövde sıfır arazi donanımı.
Hayırlısı olsun, bakalım Umut bunu nası bir canavara çevirecek, merakla bekliyorum.
ergunucyasar' Alıntı:Sevgili kardeşim, doğuştan safkan arazi aracı olduğu için araziye çıkmak için pek ekmek falan yemesine gerek yok,
"sıfır arazi donanımı" derken o makinanın torkunu ve arazi şanzımanının özelliklerini göz ardı etmemeni öneririm.
Bu haliyle benim diyen öyle araçları bozar ki arazide şapkanız uçar.![]()
ergunucyasar' Alıntı:Sevgili kardeşim, doğuştan safkan arazi aracı olduğu için araziye çıkmak için pek ekmek falan yemesine gerek yok,
"sıfır arazi donanımı" derken o makinanın torkunu ve arazi şanzımanının özelliklerini göz ardı etmemeni öneririm.