1987 Model - Defender Dizel 5 Kapı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ekremb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,875

Ekremb

Ana Kamp
Yer
şişli-İstanbul
Merhaba,
Aşağıda ilanını verdigim aracımı acil olarak satmak durumundayım. Gezenbilir üyelerine fiyatım 20.000tl dir.

1987 Model Düze Dizel ve 140,000km de dir. Aracın mekanik aksamında hehangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Son bakım ve onarımları Oto Mekanik tarafından yapılmıştır. Araçta ekstra olarak; Şnorkel,Tavan Sepeti,Ön ve arka 2"yükseltme kiti (Britpart) 5 adet tavan lambası, 2 adet hella ön sis lambası, Yeni Görünüm ön panjur, Yeni tavan ve koltuk döşemesi,özel kapı stickerları (Fosforludur)
İstenirse araç ile beraber sıfır kutusunda Bearmach 15"x8" BA 014B modeli 4 adet jant ve Bridgestone Dueler %95 yeni 33"/12.5/15 AT lastikler ile beraber
fiyatı 21.500tl dir.

Saygı ve Dostlukla,

Resim 038.jpg

Resim 039.jpg

Resim 045.jpg

Etiketler
Ynt: 1987 Model - Defender Dizel 5 Kapı

İlan kurallarımıza uymuyorsunuz ama.?

3-4 fotograf ve detayları yazar mısınız lütfen.?

Tam kapıda boya dökülmesini nasıl tamir ettirebiliriz diye düşünüyordum ki.
;D

Düzenlemeler için teşekkürler.

Hayırlı Satışlar.

TezzMertek' Alıntı:
Tam kapıda boya dökülmesini nasıl tamir ettirebiliriz diye düşünüyordum ki.
;D

Düzenlemeler için teşekkürler.

Hayırlı Satışlar.

Stickerlar mı? =) Şimdi, ilanı okuyanlar yanlış anlamasın, arabanın kapılarında boya dökülmesi yoktur. Görsel olarak kullanılmıştır=) Ama benzer sıkıntı içerisinde olanlar için geçici çözüm olabilir. Gerçi bu ebatlarda kaliteli bir sticker kullanmaya kalktıgınızda maliyet olarak boyadan daha yüksek olacaktır.

Piyasa değerlerini bilmiyorum ama çok güzel görünüyor, her iki tarafa da kısmetse hayırlı satışlar olsun...

Güzel araç ve güzel fiyat.... Bu yapılır mı bana şimdi......neyse hemen bir bilet alayım bari......200 milyonda bir ihtimal kazanma şansım var...... ............:smiley:)))))
Hayırlı satışlar olsun............Kısmet bende ise sizi bulurum zaten............

tommycan' Alıntı:
Güzel araç ve güzel fiyat.... Bu yapılır mı bana şimdi......neyse hemen bir bilet alayım bari......200 milyonda bir ihtimal kazanma şansım var...... ............:smiley:)))))
Hayırlı satışlar olsun............Kısmet bende ise sizi bulurum zaten............

İlgin için çok teşekkurler=) Bu olmasa bile eminim deger verebilecegin ve zaman harcayabilecegin güzel bir araç seni bulacaktır=)

pesendide' Alıntı:
telefon vs nasıl ulaşacagız size

0555 3895165'ten veya gezenbilir.com üzerinden ulaşabilirsiniz.Araç ile alakalı sorularınızı konu üzerinden sorabilirsiniz. En azından araç ile ilgili diger kişilerinde araç hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayabiliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler