1989 model Defender 110 Diesel satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,219

zen

Engin Yücel
Sevgili arkadaşlar,

Forumu yıllardır takip eden ancak pek paylaşımda bulunamayan bir kullanıcıyım. İş yoğunluğu nedeniyle aracımı kullanamadığımdan ve nakde ihtiyacım olduğundan, Defender 110 Diesel aracımı satıyorum.

img_8000_std.png

Özellikleri şöyle,

1989 İngiliz yapımı - 110 Diesel
İç kısım: Bel ayarlı, saklama cepli deri koltuklar, Mp3 CD çalar ve hoperlörleri, elektronik sunroof, kaldırılabilir arka koltuk altında bagaj saklama yeri vs...
Aktarma: Hem arazi, hem normal şanzıman son üç yıl içerisinde değiştirilip yenilendi.

Motor: Bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı ve bakımları hiç aksatılmadı.
Egzoz sistemi: Kayalar'dan sıfır alındı ve son 3 yıl içinde yenilendi,
Fren sistemi: Son üç yıl içerisinde yenilendi, emsallerine göre çok beğeniyorum çok iyi durumda.
Lastikler: Aracı pek kullanamıyorum, değiştirmedim. Bu yüzden eskidi diyebiliriz.
Boyası : Kampçılık hobim nedeniyle ormanlarda kullandığım için boyasında ağaç dallarının çizikleri vardır.

IMG-20110527-00076.png

Sonuçta, lastiklerin eskimiş olması dışında araç bence çok iyi durumda. Ne zaman kampa gittiysem, hem gitmeden önce Oto Mekanik'e gösterip kontrol ettirdim, hem de dönüşte kontrol ettirdim.

Aracın vizesi geldi, vize için yine Oto Mekanik'e götüreceğim ve eksiği varsa şanz. yağı, motor yağı, mekanik bakımları vs. bakılıp yine giderilmesini isteyeceğim. Araç için sahibinden.com'a ilan verdim. Orada yanılmıyorsam 19.000-TL + noter masrafları istedim.

Gezenbilir.com referansıyla arayacak alıcılara indirim yapacağım. Ancak çekle, taksitle ödeme şekli mümkün değildir.

İsmim Engin YÜCEL

Telefonlarım: 212 - 266 9899
532 - 6325453

Aracı ustaya götürmeye vaktim yok. Dileyen arkadaşar hafta sonu için randevu alıp kendi ustalarını getirip Kadıköy Kalamış'ta gösterebilirler.

Herkese teşekkürler.

_MG_8320.jpg

Etiketler
Ynt: 1989 model Defender 110 Diesel satılıktır

hayırlı satışlar güzel araç. gönlünüze göre olur inşallah.

İş yoğunluğumu azaltıp tekrar kullanabileceğime inandığımdan aracımı satmaktan vazgeçtim. Daha bol vakit ayırıp aracı daha da iyileştirerek bundan sonraki etkinliklere katılmak istiyorum.

Herkesle etkinliklerde görüşmek, tanışmak dileklerimle teşekkür ederim.

Forumu mesgul ettigimin farkindayim. Herkesten ozur dilerim. Ama gercekten aracimi satmaktan vazgectim. Bundan sonra cok kalabalik gidilmeyecek ve olabildigince yerlesim yerlerine uzak, doganin bagrinda yapilacak kamp etkinliklerine de katilacagim. Aracimi da yapabildigim kadar yenileyip gelistirmek istiyorum. Her durumda forumu daha yakindan takip edecegim. Herkese saygilar, selamlar...

estafurullah abim meşkuliyet değil burada herkez meşgale arıyor kendine zaten vazgeçmiş olabilirsiniz sitedeki herkez bence saygı duyar iyide bir karar vermişsiniz aracı geliştirme konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır siz mesaj atın cevapsız kalmaz emin olun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler