1990 niva sil baştan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xendasouc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,598

xendasouc

Hayat ilerledikçe görüntüler bulanıklaşır...
Yer
rize
lastik ve jant arayışındayım

P1250080.jpg

Etiketler

Ynt: 1990 niva sil baştan

bu ilk kat ikinci katı fırınlı boya yapıldı son fotoları daha çekemedim onlarıda yayınlayacağım
metalik vişne çürüğü:smiley:

nivaya sorento jantı taksam federal lastikleri bu jantta nasıl duruyor
araca yükseltme yapmadan dönüşlerde sürtme yaparmı bu lastik sorento jant taban 7 inç sorun teşkil edermi

forumda bu konu hakkında gerekli bilgiler var sorento jantı çok güzel oluyo federal lastik te ama federaller biraz sürtme yapıyor...

jant lastik verelim ladaya :D bende war mangels jant we 30x9.5x15 maxxiss
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67771.0

o bir yana araç güzel olacaga benziyor vişne çürüğü çok sewdiğim bir renktir.Takipteyiz...

ben çamurluk ağızlarını kestirmedim araca yükseltme uygulanacak yükseltmeden sonra 16 sorento jant + federal lastik sürtme yapıyomu veya çamurluk ağızları kesilmelimiydi yanıtlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim..

suzuki 15 veya sorento 16 jjs jant arıyorum

Kolay gelsin aracınız istediginiz gibi olur sorento jant ve 205/80/16 federal Mt lastik bir miktar yükseltmeyle sorunsuz kullanırsınız

araca sadece yükseltme yaptıkmı kurtarıyomu
yada çamurluk lar önden biraz kesiliyomuş öyle duydum gereklimi gerçi aracı boyadım ama

ikinci el sorento 16 jant ve 205/80/16 federal mt lastik arıyorum
..

xendasouc' Alıntı:
lastik ve jant arayışındayım

abi kolay gelsin güzel olacağa benziyor aslında bende bi niva alıp sizin gibi sil baştan yapmak istiyorum temizi var 96 10000 istiyo yıkık var 96 4000 istiyo aradaki 6 bine yıkık alıp kafama göre eklemeler yaparak toplamak akıllıcamı olur yoksa temizinimi almamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler yeni resimleri bekliyorum kolay gelsin

VALLA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILAMAZ HADİ DİYELİM 10 LİRAYA NİVAYI ALDIN NE KADAR TEMİZ OLURSA OLSUN NE KADAR DERLİ TOPLU OLURSA OLSUN YİNE KAFANA GÖRE Bİ DEĞİŞİKLİK YAPACAKSINDIR VE BU DA SANA ARACI 11 HATTA 12 YE MAL ETMİŞ GİBİ BİŞEY OLACAK
BEN DERİM Kİ 4 LİRALIĞI ALIRSIN 6 LİRA MASRAF EDERSİN 10 LİRAYA KAFANA GÖRE Bİ NİVA SAHİBİ OLURSUN VE ARACI DAHA İYİ TANIRSIN
RESİMDEKİ ARACA BEN TAM 11 LİRAYA YAKIN MASRAF EDİYORUM
RAKAM EPEY FAZLA AMA ARAÇ SIFIR OLUYO BOYA KAPORTA MOTOR YÜRÜR AKSAM HERŞEYİ İÇİNDE TAM TAMINA 10 - 11 LİRAYI BULUYO
BENN ÇEKİNMEDİM SONUÇTA BU ZEVK İŞİ ALIP KENDİN TOPLASAN BENİM FİKRİMCE EN İYİSİ OLUR BELKİ BİRAZ ZAMAN ALIR AMA EN AZINDAN ARACINI BİLİRSİN NERDEN NE ÇIKARACAĞINI NE ARIZA VERİP NE SORUN ÇIKARACAĞINI

xendasouc' Alıntı:
VALLA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILAMAZ HADİ DİYELİM 10 LİRAYA NİVAYI ALDIN NE KADAR TEMİZ OLURSA OLSUN NE KADAR DERLİ TOPLU OLURSA OLSUN YİNE KAFANA GÖRE Bİ DEĞİŞİKLİK YAPACAKSINDIR VE BU DA SANA ARACI 11 HATTA 12 YE MAL ETMİŞ GİBİ BİŞEY OLACAK
BEN DERİM Kİ 4 LİRALIĞI ALIRSIN 6 LİRA MASRAF EDERSİN 10 LİRAYA KAFANA GÖRE Bİ NİVA SAHİBİ OLURSUN VE ARACI DAHA İYİ TANIRSIN
RESİMDEKİ ARACA BEN TAM 11 LİRAYA YAKIN MASRAF EDİYORUM
RAKAM EPEY FAZLA AMA ARAÇ SIFIR OLUYO BOYA KAPORTA MOTOR YÜRÜR AKSAM HERŞEYİ İÇİNDE TAM TAMINA 10 - 11 LİRAYI BULUYO
BENN ÇEKİNMEDİM SONUÇTA BU ZEVK İŞİ ALIP KENDİN TOPLASAN BENİM FİKRİMCE EN İYİSİ OLUR BELKİ BİRAZ ZAMAN ALIR AMA EN AZINDAN ARACINI BİLİRSİN NERDEN NE ÇIKARACAĞINI NE ARIZA VERİP NE SORUN ÇIKARACAĞINI

haklısınız ama 2 sene sonra bu söylediklerinize pişman olabilirsiniz... neden?

çünki niva ile maksat ağır off road ise kaporta boya falan filan hikaye alt takım şanzımanlar motor erli yerinde olsun dağ tepe kar çamur farketmez her yerde sizi mutlu eder çizilir ezilir kırılır dökülür ama sizi hiçbir yerde yüz üstü bırakmaz hatta millet güler bu niva değilmi falan filan olur ama sizin aracınızda sakınacağınız birşey yoktur basar geçersiniz...
fakat sizin yaptığınız gibi 4 liraya al sıfıra çıkart sonra ben okadar emek erdiğim bir aracı maddiyatı bırakın manen gözümden esirgerim bırakın araziyi ufak bir çukurdan geçmem...
bu söylediklerim aslında doğruyu söyleyip dokuz köyden kovulmama sebebp olan sözlerin benzeridir...
sakın yanlış anlaşılmasın emeğe saygımız sonsuzdur hele hele böyle bir emeğe şapka çıksartılır..
SAYGILAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR