1991 Toyota Hilux Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,065

Etiketler
Ynt: 1991 Toyota Hilux Aldım

bu hafta Ankaraya gidicem butun modellerin ölçülerini alıp karşılaştırıcam. inşallah uyan bi kasayla geri dönücem. çok yakın zamanda resimleri siteye koyucam. aslında araca çok fazla bişe yapmadım. sadece tabanlarında açılmalar vardı onları ayıkladık. diğerleri keyfe keder işler. renk olarak mat siyah düşünüyorum. ama kamuflaj renk ruhsatta sorun olmazsa kamuflaj da yapabilirim. bu konu hakkında bilgi sahii değilim.kamuflajlı bi araç görmüştüm ama genede araştırmam gerekecek.

yukarıdaki linkteki fotolar bakmak isteyenlere kolaylık olsun

1.jpg

2.jpg

olmuş hocam bol bol resim bekliyoruz

ayrıca bi şey söylemek istiyorum keske kapıdaki elektrik idaresi logolarını falan sökmeseydiniz

hasan abinin hiluxta var bu yazılardan çok avantajları oluyo ;) direk devlet adamı oluyorsunuz park sorunu ortadan kalkıyor
bigün hasan abiyle karşılaşırsanız bu yazılarla ilgili anıları anlatır
işte o zaman daha bi pişman olursunuz ;)

aracın iyi toplanacagı ustanın iyi oldugu resimlerden belli her tarafını sökmüş gördügüm kadarıyla fazla çürük yok dış kısmı süper temiz istersen garaj bölümü var sitemizde oraya yeni bir başlık açıp yapılış aşamalarını tek tek yayınlaya bilirsin burdan bir yardımımız olursa çekinme yardımcıda oluruz kolay gelsin

aracın kasasını saymazsak gerçekten temiz çıktı ben bu kadar temiz olacağını tahmin etmemiştim. genede heryerini söktük gözden kaçan bişe kalsın istemedik. inşallah bu araca uzun süre binerim diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım. kasayı da buldukmuydu pazartesi boyaya girecek.. garaj bölümünde yayınlamak güzel fikir tadilat bitip butun resimlerini çekince orda yayınlarız. bana kasa bakıyosun dimi hasan abi:smiley:

gökalp lpg tüpünü aracın arka kasa kısmının içine koyduk üstünede branda çektim lpg dolum agzınıda arka sag alt köşeye gizlendi ve tartarani taktırdım çok memnun kaldım yakıt gerçekten çok farketti son indirimlerden sonra 200,,220 ytl şehir içi şehir dışı ortalama yakar

hasan abi kasa işini hallettim. 2002 model nissanın kasasıyla biraz oynadık kestik biçtik güzel bişey çıkardık ortaya araç şu an boyada bi an haki mi olsun diye kararsızlığa düştüm. fakat son kararım mat siyah gene :Dd

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR