1992 satılık 5 kapı otomatik vitara.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çamlıbel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,178

çamlıbel

Yaşamak Lazım
Yer
Sivas
Selamlar. otomatik Suzuki Jimny ile takaslı yada satılık vitara.
1992 model
175000 km.
5 kapı
otomatik
hidrolik dir.
klima
elekt. ayna
çelik cant
lpg işli. vs.

Bir kaç sorunu var
1- Sağ ön tabla burc kolu kırık değişmesi gerekiyormuş. Bu haliyle kullanımında bir sorun yok.
2-Bazen geri vitese geçişte takılyor. Bi müddet sonra kendiliğinden geçiyor. Sebebini bilmiyorum.
3- Arada bir kontağı çevirince marş kaçırıyor volan dişlisinin değişmesi gerekiyormuş.

Sorunları bunlar olup yaşadığım yerden ötürü bunları gideremedim. Bunun dışında oldukça diri bir araç, bu haliylede günlük köy yollarına gitmekte ve arazide dolaşmaktayım bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatı 13.500TL.

Gezenbilir ailesine selamlar.

suat 223.jpg

06032011237.jpg

06032011238.jpg

Etiketler

Ynt: 1992 satılık 5 kapı otomatik vitara.

Burç kolunun fiyatı 15-30 TL. Geri vites problemi ise otomatik şanzıman yağının değişmesi ile düzeliyormuş. Bilgilerinize...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri