1992 XJ LİMİTED

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,761

Etiketler
Ynt: 1992 XJ LİMİTED

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-orjinal-xj-4-0-arayanlar-28530951/detay

GÜNCEL RESİMLER İLANDA...

cok uğraştı hiçbir şeyden kacınmadı ve güzel bir araç çıktı ortaya binen keyfini sürsün kazasız belasız :smiley:

yeni araç aldım ama bence kaçırmayın derim. XJ lere bakarken düşük model yüksek fiyat şeklinde olduklarını farketmiştim ama bence bu dayanıklı ve sorunsuz olmalarından kaynaklanıyor. Ayrıca bir de sıfırdan toplanmış böyle bir araç kaçırılmamalı diye düşünüyorum, zira daha ucuza böyle bir şey alsanız ve sorunlu bir araç çıksa bu rakamlara yaklaşırsınız toparlayayım derken. ayrıca arkadaş fiyatta da yardımcı olacağım yazmış, bence XJ almayı düşünen varsa bu aracı ciddi düşünsün derim.

hayırlı satışlar...

oobeterbocekoo' Alıntı:
temiz güzel bir araca benziyor atılgan abi bu harcanan 15 bin tl de sanırım cj nin parası :smiley:

hayırlı satışlar dilerim..
aynen öyle oldu uygar senin cj nin parasını bu araca harcadım... teşekkürler.

sinaa' Alıntı:
yeni araç aldım ama bence kaçırmayın derim. XJ lere bakarken düşük model yüksek fiyat şeklinde olduklarını farketmiştim ama bence bu dayanıklı ve sorunsuz olmalarından kaynaklanıyor. Ayrıca bir de sıfırdan toplanmış böyle bir araç kaçırılmamalı diye düşünüyorum, zira daha ucuza böyle bir şey alsanız ve sorunlu bir araç çıksa bu rakamlara yaklaşırsınız toparlayayım derken. ayrıca arkadaş fiyatta da yardımcı olacağım yazmış, bence XJ almayı düşünen varsa bu aracı ciddi düşünsün derim.

hayırlı satışlar...
,

teşekkür ederim valla sayenizde satılırsa beraber ıslatırız artık :D

araç gerçekden bence 10 numara bi dodikleride eklenirse dahada heybetli bişe olur benim ayırdığım bütceyi aşıyor param yetse hemen alırım valla alanada satanada hayırlı olsun

Şu siperlik mi güneşlik mi ne deniyorsa çok yakışıyor XJ lere be :smiley:
Hayırlı satışlar arkadaşım gerçekten güzel görünüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR