1993-1994 Suzuki Tek Kapı Arıyorum

Etiketler

Ynt: 1993-1994 Suzuki Tek Kapı Arıyorum

Üstad,agır takılayım dıyorum.Hazır fıyatlarda dustu.Zj'yı gunluk ve hafıf gezılere gotureyım dıyorum suzukı'yıde butun agır kosullara gotururm dıye dusunuyorum.Tabı uygun modıfıkasyonlar yaparak.Bu arada fıkır babası olan duman'a saygılar sevgıler ;)

Sagolasın Mithatcan fakat lpg ve otomatık vıtes bana gıtmez zaten ayrıca epeyde masraflı okadar parayı aracın modıfıyesıne harcarım içim acımaz.

eksperoto' Alıntı:
sahibinden com da birtane 90 model tek kapı vitara var motor ister fiyat 5000 tl yazmış

o aracı bende takip ediyorum arkadaşlar önceden 7000ytl gibi bir fiyata veriyordu o zaman ön şaftı sökülüydü aracın. sahibi fazla yakmasın diye söktüm demişti bana. şimdi aradığımda ise motor segman kırmış 3 silindir gidiyor, kaporta o kadar kötü değil diyor. gördüğüm kadarı ile önlere manuel kilit takılmış. sanırım daha önceden ön hublar sabitti o yüzden ön şaft çıkarılmıştı. motora segman atılması fazla bir para tutmuyo sanırım ama yinede motor açılmadan araç gidilip görülmeden bişey söylenemez. eğer 1000- 1500ytl gibi bir masrafla adam olacaksa araç çok uygun fiyatı...

bir arkadaşımda 98 model 3 kapılı vitara var karabük'te .ilgilenirsen yardımcı olurum yönlendirebilirm kendisine .aracı ben görmedim . kendisi ile bir görüş istersen..

bizim üyelerden irfan üças da bir adet tek kapı vitara var kanada montajı fiyatıda uygundu
bir arayın derim 532 2335183

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.