1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Başkan...21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,581
Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

ZJ 5.2 `de ;

gaza tam basmadan evvel >>>>>>>> ibre ceyrek depo cigisi üstünde.
Gaza tam yüklenipte 10 saniye sonra cektiginde >>>>>>>ibre ceyrek depo cizgisinin 2 mm altinda.

Istediginiz kadar deneyin, bu bir gercek...:smiley:)))

Etiketler

cok dogru gaza basmadan önce depoyu kontrol edeceksin :D mazallah tam sollama yaparken benzin bitebilir :D :D

Gaza basmayla ilgili bir örnek de ben vereyim; bir çok lpgli araçta oluyordur muhtemelen, lpg ile giderken gaza 10 sn kadar sonuna kadar basarsanız (sadece iki kere denemek için yaptım - makinaya yazık) lpg sistemi bir yerde gaz kaçağı olduğunu düşünerek gazı otomatik olarak kapatıyor ve araç benzine geçiyor. :smiley:

ya aslında cherokee en ideal arac ama millet yok cok yakar yok vergisi fazla ya kardesim eger yakıtı düşünüyosan git tofas al eger vergiyi düşünüyosan git bis al 50 krs yaksın :D ;D 5.2 arac yakacak tabii o kadar konforlu aracın gözdesi o kadar vergide olsun artık

dakaltan' Alıntı:
Gaza basmayla ilgili bir örnek de ben vereyim; bir çok lpgli araçta oluyordur muhtemelen, lpg ile giderken gaza 10 sn kadar sonuna kadar basarsanız (sadece iki kere denemek için yaptım - makinaya yazık) lpg sistemi bir yerde gaz kaçağı olduğunu düşünerek gazı otomatik olarak kapatıyor ve araç benzine geçiyor. :smiley:

Bence şansını fazla zorlama...

Size benim Grand'daki LPG sistemini göstereyim... 8)
60 Lt. ile şehir içinde 300 km. hemde tam 7 senedir. ;)
Amerikan sistemi, çift boğazlı. ;)
Sıralı sistemmi?? DANKE..! ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Lpg.jpg

Sünnet gölü Göynük 085..j

cok degişik bi sistem ben cift beyin takılanı gördüm 2 tane gaz beyni var 4 silindire 1 beyin diger 4 silindire diger beyin ama bu baya degişik bi sistem

hem az yakıcak hem şahin gibi olmayacak lükx olucakk hemde jeep olucak olmazzz BEN bir anı anlatayım kuafördeyiz x5 lerde revaç ta daha yeni kuaförün kalfa sohbet edicek tanışcak ya x5 ci abiyle abi kaç para yakıyo kilometrede bu ya dedi ve x5 ci nedesin buna binen eşek düşünmez heralde düşünürüm dersede binmez muhabbet sonlandı çırak için

doru demiş adam ;D düşünceksen git tofas al öne bi diferansiyel bide arazi sanzımanı bul al sana 4x4 sonra cocukların oynadıgı camurda kal ;D :D

doru diyosunuzda arkadaşlar benim sormamdaki amaç sadece bilgi içindi... şu an aracı denemek için aldım eğer motorda veya herangi bir yerinde büyük bir arızası yoksa inş olmaz almayı düşünüyorum

al all ;D ;D ;D

ya oluru var bu işlerin yani sen simdi benzinde 350-400 ykrs yakan bir araca cok yakıyor dersen o zaman bu aracın yanına bile ugrama cünkü bu araca abanırsan 220-240 basacam dersen o zaman hazırlıklı olmalısın cünkü aracın 500-750 ykrs arası yakacak örn bütün kontrolleri bakımları yapılmış aracların verileridir 5.2 sıralı gazda normal kullanımda sehir içinde yakacagı 300-420 ykrs arasıdır he bu rakam cok geliyorsa ...... ;D

220 ..240 ;D bascam derken ömer bey neyle basıyonuz bu arada ben pek vakıf olamadım ozaman jeep lemi ;D ;D ;D

Süleyman bey
Jeep servislerinde ekspertiz ücreti olarak 100 ytl alıyorlar bilginiz olsun.Bence almaya niyetlendiğiniz aracı kesinlikle YETKİLİ bir jeep servisine göstermeden,sicilini servis ekranından kontrol ettirmeden ve bu araçtan anlayan gözlerin onayını almadan satın almayın.Bu araçlar zaten çabucak satılan ve aşırı talep gören araçlar değil,birde kazara kötüsüne denk gelirseniz gün geldipte satmanız gerektiğinde çok zorlanırsınız.
Yetkili servis onayı alamayan araçtan uzak durun,zira satacağınız kişide aracı servise gösterip öyle alacaktır..
Saygılarımla..

ayhanbursa' Alıntı:
220 ..240 ;D bascam derken ömer bey neyle basıyonuz bu arada ben pek vakıf olamadım ozaman jeep lemi ;D ;D ;D
;D devir saatine dikkat yol olsa 130 mili geçerdim ama malesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.