1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Başkan...21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,584
Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

ömer bey muhtemelen siz ferrari edasıyla jeep kullanıyorsunuz :eek: :eek: :eek: bu arada hakket merak ettim bu kadranı dayadığınız jeep ne ???

Etiketler

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. ilk kullanımda kırmızı ışık yandıktan sonra 20 ytl lik gaz doldurdum ve 35. km de ışık tekrar yandı. şimdi ise 5o ytl doldurdum daha bitmedi bakalım ne olacak. normal kullanımda 300-420 arası bana uyar ama 500 ve üstü beni aşar. p.tesine kadar bende kalıcak araç deneylere devam:smiley: bu arada bi tanede 93 model 4.0 motor olanından buldum bundan daha temiz ve şanzıman, bujiler, süspansiyon ve daha birçok parçsını değiştirmiş içi falanda daha temizdi... bundan sonra bide onu deneyeyim:smiley: ama gerçekten herşeyiyle çok güzel bi araç hayran kaldım hele sesi bitiriyor beni:smiley:

sen böyle denemek için al arabalarıı kullan kullan ver ne güzellll oh ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ömer_20' Alıntı:
;D devir saatine dikkat yol olsa 130 mili geçerdim ama malesef
yanılmımıyorsam 3200 devirde bu km ye ulaşıyorsa az yakar gibime geliyor normal bir araçta 3000 devirlrrde ancak 120..140 km arası aracına göre yapar

arac 1995 model 5200 v8 lpg görmemiş grand cherokee orvis edition (16.000 ytlye satıldı)

hııı genede şaşırdım jeep bu hızlara çıksınnn :-\ :-\

ömer_20' Alıntı:
;D devir saatine dikkat yol olsa 130 mili geçerdim ama malesef

Dikkat edin; 5.2 motor gerçeği: Araç 130 milde gidiyor ama devir saati en fazla 3000'de.

ömer_20' Alıntı:
ya aslında cherokee en ideal arac ama millet yok cok yakar yok vergisi fazla ya kardesim eger yakıtı düşünüyosan git tofas al eger vergiyi düşünüyosan git bis al 50 krs yaksın :D ;D 5.2 arac yakacak tabii o kadar konforlu aracın gözdesi o kadar vergide olsun artık

o kadar da değil...

vergisi için o kadar da değil resmen hamallık yapıyoruz devlete, bu denli yüklü vergisi olmamalı, o yüzden o kadar değil...

piyasa değeri 15.000 ytl civarında olan bir araç için yıllık 2538 ytl ile 5641 ytl arasında değişen rakamlarda vergi ödemek...

5.2'ye binmekten ziyade bu parayı ödemek ayrı bir zevk olsa gerek...

artı olarak bu sitedeki herkes yakıtı düşünüyor düşünmese hiçbir araçta (benzinliler için) lpg olmazdı veya dizel araç kullanıcıları biodizel koymazlardı depolarına

bazı gerçekler var...

hayalperest de olmamak gerek...

bu ülkede 4.0 dan buyuk motoru kullanmak bence sorun oluyor

yooo siz kasko indirimi diye bişey duymadınızmı 93 kasko indirimiyle yaklasık 600-850 ytl arası vergi ödüyor 97 ve assagısı 96-95-94 kasko indirimiyle yaklasık vergileri 1200-1800 arası bu fark neden oluyor diyeceksiniz çünkü noter arac listesinde ruhsatta ne yazıyorsa onu buluyorsunuz örn bende orvis edition vardı normal limitedin 95 14000 ytl görünüyordu orvis ise 12500 ytl böyle olunca orvis daha az vergi ödüyor

ilkakdeniz' Alıntı:
vergisi için o kadar da değil resmen hamallık yapıyoruz devlete, bu denli yüklü vergisi olmamalı, o yüzden o kadar değil...

piyasa değeri 15.000 ytl civarında olan bir araç için yıllık 2538 ytl ile 5641 ytl arasında değişen rakamlarda vergi ödemek...

5.2'ye binmekten ziyade bu parayı ödemek ayrı bir zevk olsa gerek...

artı olarak bu sitedeki herkes yakıtı düşünüyor düşünmese hiçbir araçta (benzinliler için) lpg olmazdı veya dizel araç kullanıcıları biodizel koymazlardı depolarına

bazı gerçekler var...

hayalperest de olmamak gerek...

Bu sitede yüksek hacimli ve yaşı yüksek araçlar için kimse yüksek bedel ödemiyor bildiğim kadarıyla.En son ödeyende bendim geçtiğimiz temmuzda 1910 ytl :D

aaaaaaaaaaaa ZJ 5.2 V8 çokmu yakıyomuş yok inanmayın kapıda durduğu an hiç bişey yakmıyoooo :D
arkadaşım aslan besliyen yemini düşünmez !!! inan bende çok kafa yordum ilk aldığımda kimisi 320 kimisi 420 kimi 680 yakar dedi sonra tek gerçeği öğrendim en doğrusu ilk benzincide fulle hocam demek oluyo; bunu sakın yanlış anlama bu aracına binmenin verdiği keyif nidaları fulle lafı okadar güzelki V 8 kükredimi gözün yakıt falan görmüyo :D ben bazen neden 5.9 almadım ya demeye başladım kendi kendime :D :D

sen yinede bizlere bakma al al al al al ....................................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR