1996 ZJ Aldım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdifon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,380
Ynt: 1996 ZJ Aldım

ferdifon' Alıntı:
hepinize tek tek teşekkür ederim.
araç serviste baktırdım 152,000 milde yani yazan doğru dediler motorda gayet iyi durumda dediler yaklaşık 2000-2500 lira gibi harcarsanız herşey daha güzel olur dediler. ama şuan aciliyet bişey yok kışı çıkarabilirsiniz dediler. sadece bakım yapılması lazım yağ vs dediler. araç şehir içinde 43 kuruş yakıyor. daha henuz uzun yol yapamadım. coolant level low diye bir hata alıyordum ekranda tam sizlere soracaktımki soğutucu sıvısı düşük müş oraya su koydum bitmiş suyu düzeldi sorun .

öndeki parçalar biraz kaba duruyor ama vurmalara karşı şuan seviyorum ilerde belki çıkarırırım biraz trafiğe takılıyım gitti gi yere kadar gitsin .

Tekrar hepinize teşekkür ederim. yeni olduğum için sorularla başınızı cok ağrıtıcam.

örnek şöför güneşliğin üzerinde 3 düğme var ? ne iş yaparlar !!

koltukları hafızaya nasıl alıyoruz ? set e basık tutup 1-2 yemi basacağız ? gibi

birde araçla kalkış yaptıktan sonra bütün kapılar kitleniyor. öndeki kapılar durunca açılıyor ama arkadakiler direk açamıyor bunun çözümü varmı yani çocuk kiliti hariç

hafıza için önce set bas bırak numara seç o kadar, yeyp de seçimin yazar, radyo frekansından koltuk ayarlarına dış dikizlere kadar hafızaya alır.

Ben LPG konusunda bir soru daha sormak istiyorum lpg markası nedir ? Prins mi takılı ? keza istanbul trafiğinde hele sıkışık trafikte 43 kuruş çok ilginç bir rakam, hani çekici üzerinde yakalayabileceğiniz değerler ;D
 

Etiketler
Ynt: 1996 ZJ Aldım

KLL' Alıntı:
o düğmeler garaj kumandası için. keşke bende olsa dediğim türden oyuncaklar :smiley: programlarsanız kepenk ve garaj kapısı açabilirsiniz .homelink diye birşey. yanlız rollingcode denen türde kod sistemi olanları açamıyorlar.

şu kilitlenen kapı işine banada biri çözüm bulsa keşke. çok sinir birşey.

peki bunu nasıl ayarlıycaz servismi ayarlaması lazım evimde kullandığım kapı kumanda sistemi ucuz piyasadan alınan devrelerle bağlamıştım motoruna ve ayarlarıda sıfır değerinde yani normal o kumandadan alınırsa acar .. tanıtılması nasıldır arabanın ?
 

Ynt: 1996 ZJ Aldım

hayırlı olsun çok güzel bir araç allah kazasız belasız binmek nasip etsin fiyatıda çok uygun hemen sizden az bir karla alabilirim :smiley:
 

Ynt: 1996 ZJ Aldım

Yeni yıl hediyeniz hayırlı olsun ! ZJ'nizi iyi günlerde severek ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim !
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Mesajlar
1,530,186
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst